Siverek’te 84 yaşında bir kişi intihar etti iddiası

SİVEREK 24.07.2023 - 10:32, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:32
 

Siverek’te 84 yaşında bir kişi intihar etti iddiası

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 84 yaşlarında bir kişi bağ evinde asılı bulundu, yaşlı adamın intihar ettiği iddia dildi.
Olay Siverek Dicle Mahallesi Karpuzcu (Mısıb) yolunda bulunan bir bağ evinde meydana geldi. Alınan bilgilere, uzun bir zaman akrabaları tarafından haber alınamayan H.M.S’yi (84) akrabaları aramaya başladı. Bağevinede bakan yakınları 84 yaşında yaşlı adamın iple kendini astığı görüldü. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları inceleme yaşlı adamın hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşlı adamın intihar ettiği yerde bir Kur’an-ı Kerim bulundu. H.M.S’nin İntihar etmeden önce Kur’an’ı Kerim okuduğu ve daha sonra intihar ettiği tahmin ediliyor. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 84 yaşlarında bir kişi bağ evinde asılı bulundu, yaşlı adamın intihar ettiği iddia dildi.

Olay Siverek Dicle Mahallesi Karpuzcu (Mısıb) yolunda bulunan bir bağ evinde meydana geldi. Alınan bilgilere, uzun bir zaman akrabaları tarafından haber alınamayan H.M.S’yi (84) akrabaları aramaya başladı. Bağevinede bakan yakınları 84 yaşında yaşlı adamın iple kendini astığı görüldü.

Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptıkları inceleme yaşlı adamın hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yaşlı adamın intihar ettiği yerde bir Kur’an-ı Kerim bulundu. H.M.S’nin İntihar etmeden önce Kur’an’ı Kerim okuduğu ve daha sonra intihar ettiği tahmin ediliyor.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.