Siverek’te 26 kişiyi dolandıran şahıs yakalandı

SİVEREK 10.11.2023 - 16:38, Güncelleme: 10.11.2023 - 16:38
 

Siverek’te 26 kişiyi dolandıran şahıs yakalandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 26 kişiyi dolandırdığı ve hırsızlığa karıştığı tespit edilen H.E. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.
Siverek Hayvan Pazarı esnaflarından bir kişinin 7 büyükbaş hayvanın çalınma ihbarını alan Siverek Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, kendisini Ali Erdoğan olarak tanıtan H.E. jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Emniyette yapılan işlemleri sırasında sahte isim kullanarak vatandaşları dolandıran H.E. nin 26 kişiyi dolandırdığı ve bu dolandıracaktan 137 Büyükbaş, 116 Küçükbaş hayvan alarak esnafa parasını vermediği anlaşıldı. Bu dolandıracaktan H.E. nin 10.873.400 TL haksız kazanç elde ettiği tespit edildi. Jandarmadaki işlemlerinden sonra mahkemeye çıkarılan H.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 26 kişiyi dolandırdığı ve hırsızlığa karıştığı tespit edilen H.E. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Siverek Hayvan Pazarı esnaflarından bir kişinin 7 büyükbaş hayvanın çalınma ihbarını alan Siverek Jandarma Komutanlığı ve JASAT ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, kendisini Ali Erdoğan olarak tanıtan H.E. jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

Emniyette yapılan işlemleri sırasında sahte isim kullanarak vatandaşları dolandıran H.E. nin 26 kişiyi dolandırdığı ve bu dolandıracaktan 137 Büyükbaş, 116 Küçükbaş hayvan alarak esnafa parasını vermediği anlaşıldı. Bu dolandıracaktan H.E. nin 10.873.400 TL haksız kazanç elde ettiği tespit edildi.

Jandarmadaki işlemlerinden sonra mahkemeye çıkarılan H.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.