Siverekli öğrencilerden anlamlı davranış

SİVEREK 17.04.2023 - 23:44, Güncelleme: 17.04.2023 - 23:58
 

Siverekli öğrencilerden anlamlı davranış

Siverek’te özel eğitim kurumları öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler için kumbarada para topladı
Merkezi Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Siverek İyilik Sensin İnsani Yardım Derneği tarafından ‘Haydi Sen de Bir İyilik Yap’ projesi kapsamında, öğrenciler arasında iyilik ve dayanışmayı yaygınlaştırmak amacıyla, özel eğitim kurumlarıyla işbirliği yapıyor. İlk pilot eğitim kurumu, Siverek Seçkin Olimpiyat Eğitim Kurumları’nda başlatıldı. Kurumun girişine bırakılan İyilik Sensin kumbarasını öğrenciler kısa sürede harçlıklarından kıstıkları paralarla doldurdu. Kumbarada biriken paraları Siverek Olimpiyat Eğitim Kurumları ortaklarından Mithat Karakayalı tarafından teslim alan Dernek yetkilileri, duyarlılıklarından dolayı eğitim kurumuna teşekkür etti. Bu gibi sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirten Siverek İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar,” Dernek olarak Siverek’te her kesim insanların iyilikte yarışması, iyiliğin yerleşmesi için çalışmalar yapıyoruz, çünkü iyilik ile her şeyin değişebileceğini ve dünyanın yaşanılabir olacağına inanıyoruz. Ondan dolayı her insanı, her ferdi iyilik hareketine katmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı derneğimizin sloganı ‘Haydi Sen de Bir İyilik Yap’tır. Bu kapsamda geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz arasında iyilik hareketini yaymak için eğitim kurumlarında da bu çalışmayı yapmaya karar verdik. İlk olarak Siverek Seçkin Olimpiyat Eğitim Kurumlarında kumbaramızı yerleştirdik ve kısa sürede güzel sonuç aldık. Duyarlılığından dolayı, eğitim kurumu yetkililerine ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Bu gibi projelerimiz devam edecek” dedi
Siverek’te özel eğitim kurumları öğrencileri, ihtiyaç sahibi aileler için kumbarada para topladı

Merkezi Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Siverek İyilik Sensin İnsani Yardım Derneği tarafından ‘Haydi Sen de Bir İyilik Yap’ projesi kapsamında, öğrenciler arasında iyilik ve dayanışmayı yaygınlaştırmak amacıyla, özel eğitim kurumlarıyla işbirliği yapıyor.

İlk pilot eğitim kurumu, Siverek Seçkin Olimpiyat Eğitim Kurumları’nda başlatıldı. Kurumun girişine bırakılan İyilik Sensin kumbarasını öğrenciler kısa sürede harçlıklarından kıstıkları paralarla doldurdu.

Kumbarada biriken paraları Siverek Olimpiyat Eğitim Kurumları ortaklarından Mithat Karakayalı tarafından teslim alan Dernek yetkilileri, duyarlılıklarından dolayı eğitim kurumuna teşekkür etti.

Bu gibi sosyal sorumluluk projelerine devam edeceklerini belirten Siverek İyilik Sensin Derneği Başkanı Mevlüt Bayraktar,” Dernek olarak Siverek’te her kesim insanların iyilikte yarışması, iyiliğin yerleşmesi için çalışmalar yapıyoruz, çünkü iyilik ile her şeyin değişebileceğini ve dünyanın yaşanılabir olacağına inanıyoruz. Ondan dolayı her insanı, her ferdi iyilik hareketine katmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı derneğimizin sloganı ‘Haydi Sen de Bir İyilik Yap’tır. Bu kapsamda geleceğimizin teminatı öğrencilerimiz arasında iyilik hareketini yaymak için eğitim kurumlarında da bu çalışmayı yapmaya karar verdik. İlk olarak Siverek Seçkin Olimpiyat Eğitim Kurumlarında kumbaramızı yerleştirdik ve kısa sürede güzel sonuç aldık. Duyarlılığından dolayı, eğitim kurumu yetkililerine ve öğrencilerine çok teşekkür ediyorum. Bu gibi projelerimiz devam edecek” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.