Siverekli kadınlara gezi turu düzenlendi

SİVEREK 11.07.2023 - 11:50, Güncelleme: 11.07.2023 - 11:50
 

Siverekli kadınlara gezi turu düzenlendi

Eyüp Cenap Gülpınar Mikrofinans’tan destek alan kadınlara, program kapsamında Mardin turu düzenlendi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2008 yılında kurulan ve şimdiye kadar 2 bin kadına mikro kredi desteğinde bulunarak, kendi işlerini kurmalarına destekte bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Mikrofinans Programı, 80 girişimci kadına Mardin gezisi düzenledi. Gezi programı kapsamında Sultan Şeyhmus makamı, türbe ziyaretleri, Kasımiye medresesi, Mor Rahip Kilisesi, rahip kilisesi, Dara ve Midyat ilçeleri gezildi. Gezi programı kapsamında toplu olarak kahvaltıda yapıldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Şube yöneticisi Ramazan Açık, “ Şubemiz 2008 yılında Siverek’te faaliyetlere başladı, bu yıllar içinde 2 Bin kadına destekte bulunarak, kendi işlerini kurmalarında yardımcı olduk, bizden destek alan kadınların bir çoğu şimdi kendi işinin patronu durumda. Son olarak program kapsamında yardımcı olduğumuz 80 kadına gezi programı düzenledik, bu gezilerimiz devam edecek” dedi
Eyüp Cenap Gülpınar Mikrofinans’tan destek alan kadınlara, program kapsamında Mardin turu düzenlendi.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2008 yılında kurulan ve şimdiye kadar 2 bin kadına mikro kredi desteğinde bulunarak, kendi işlerini kurmalarına destekte bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Mikrofinans Programı, 80 girişimci kadına Mardin gezisi düzenledi.

Gezi programı kapsamında Sultan Şeyhmus makamı, türbe ziyaretleri, Kasımiye medresesi, Mor Rahip Kilisesi, rahip kilisesi, Dara ve Midyat ilçeleri gezildi. Gezi programı kapsamında toplu olarak kahvaltıda yapıldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Siverek Şube yöneticisi Ramazan Açık, “ Şubemiz 2008 yılında Siverek’te faaliyetlere başladı, bu yıllar içinde 2 Bin kadına destekte bulunarak, kendi işlerini kurmalarında yardımcı olduk, bizden destek alan kadınların bir çoğu şimdi kendi işinin patronu durumda. Son olarak program kapsamında yardımcı olduğumuz 80 kadına gezi programı düzenledik, bu gezilerimiz devam edecek” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.