Siverekli genç iş insanı Yakup Seval’den Bayram Mesajı

SİVEREK 20.04.2023 - 13:08, Güncelleme: 20.04.2023 - 13:08
 

Siverekli genç iş insanı Yakup Seval’den Bayram Mesajı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilk ve tek turizm acentesi olan Laves Holiday Turizm şirketi sahibi Yakup Seval Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Seval mesajında,” Bereket, rahmet ve merhametin simgesi olan Ramazan ayını millet ve ülke olarak ülkemizde oluşan deprem ve afetler nedeniyle burukluk içerisinde geçirdik. Bu vesileyle depremde ve afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, deprem ve afetlerde gerek maddi ve gerekse manevi olarak zarar gören herkese geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum. Burukluk içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayını, Allah’ımıza hamd ve senalar olsun, Ramazan bayramının gelmesiyle uğurluyoruz. Bu Ramazan Bayramı vesilesiyle yüce Rabbimizden ülke, millet ve insanlık olarak bir daha bu gibi acı ve felaketlerin yaşanmamasını, dünyaya huzur, barış ve refahın hakim olmasını diliyor, başta Aziz Siverek halkı olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde ilk ve tek turizm acentesi olan Laves Holiday Turizm şirketi sahibi Yakup Seval Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Seval mesajında,” Bereket, rahmet ve merhametin simgesi olan Ramazan ayını millet ve ülke olarak ülkemizde oluşan deprem ve afetler nedeniyle burukluk içerisinde geçirdik. Bu vesileyle depremde ve afetlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyor, deprem ve afetlerde gerek maddi ve gerekse manevi olarak zarar gören herkese geçmiş olsun dileklerimi yolluyorum.
Burukluk içerisinde geçirdiğimiz Ramazan ayını, Allah’ımıza hamd ve senalar olsun, Ramazan bayramının gelmesiyle uğurluyoruz. Bu Ramazan Bayramı vesilesiyle yüce Rabbimizden ülke, millet ve insanlık olarak bir daha bu gibi acı ve felaketlerin yaşanmamasını, dünyaya huzur, barış ve refahın hakim olmasını diliyor, başta Aziz Siverek halkı olmak üzere, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.