Siverek Eski Sanayi Sitesinde Korkutan Yangın!

SİVEREK 19.02.2024 - 15:53, Güncelleme: 19.02.2024 - 15:53
 

Siverek Eski Sanayi Sitesinde Korkutan Yangın!

)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi sanayi sitesinde bir tamirhane dükkânında çıkan yangın, tüp tankeri ve akülerine sıçradı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ.. Alınan bilgilere ve iddia göre Siverek eski sanayi sitesinde bulunan bir tamirhanede hurda LPG tankeri patladı, patlamamanın etkisiyle işyerinde yangın meydana geldi. Yangın kısa sürede tüm işyerine sıçradı. İşyeri sahipleri ve vatandaşlar yangına yakın bölgeden arabaları uzaklaştırırken, işyeri içinde bulunan akü ve yanıcı maddelerde ateş aldı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye yangına müdahale ederken, müdahale esnasında da patlamaların yaşandığı görüldü. Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, işyeri kullanılamaz hale geldi. Patlamada şans eseri ölü ve yaralının olmadığı öğrenildi.
)-Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi sanayi sitesinde bir tamirhane dükkânında çıkan yangın, tüp tankeri ve akülerine sıçradı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ..

Alınan bilgilere ve iddia göre Siverek eski sanayi sitesinde bulunan bir tamirhanede hurda LPG tankeri patladı, patlamamanın etkisiyle işyerinde yangın meydana geldi. Yangın kısa sürede tüm işyerine sıçradı. İşyeri sahipleri ve vatandaşlar yangına yakın bölgeden arabaları uzaklaştırırken, işyeri içinde bulunan akü ve yanıcı maddelerde ateş aldı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye yangına müdahale ederken, müdahale esnasında da patlamaların yaşandığı görüldü.

Yangın itfaiye ekiplerince söndürülürken, işyeri kullanılamaz hale geldi. Patlamada şans eseri ölü ve yaralının olmadığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.