Öğrenciler İstedi Başkan Bayık Yaptı

SİVEREK 28.09.2023 - 10:33, Güncelleme: 28.09.2023 - 10:33
 

Öğrenciler İstedi Başkan Bayık Yaptı

Hilvan Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri yol talebinde bulundu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yardımcı oldu.
Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü öğrencilerin daha estetik imkânlarda eğitim görmeleri için okullarda çevre düzenleme ve üst yapı yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ulaşım sorunu yaşanan Mustafa Kemal Ortaokulu yolunu kilitli parke taşı döşeyerek kullanıma sundu. Eğitime destek olmak için tüm imkânları ile seferber olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yapımına başlanan Mustafa Kemal Ortaokulunda incelemelerde bulunduktan sonra açıklamalarda bulunarak; “İlçemizde en güzel ve en kaliteli eğitimi veren okullardan biri olan Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini ziyaret ettik. Ziyaretimizde okul müdürü ve öğrencileri bizden özellikle kış aylarında büyük ulaşım sorunu yaşadıkları okul yolunun yapılması yönünde talepte bulundu. Bizde eğitime destek çalışmalarımız kapsamında öğrencilerimizin daha kaliteli bir ortamda eğitim görmesi ve ulaşım sorunu yaşamaması için okul yolunu kilitli parke taşı ile döşemesini yapıp geleceğimizin mimarı olan öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Öğrencilerimiz artık daha temiz ve güvendeler. Eğitime destek çalışmalarımız her zaman olduğu gibi bundan sonrada devam edecek.” ifadelerine yer verdi.   Öğretmen ve öğrenciler Başkan Bayık’a teşekkür etti 12 derslikli olup estetik mimari tasarımı ve kaliteli eğitimi ile ilçenin örnek okullarından olan Mustafa Kemal Ortaokulunda yapımı tamamlanan çevre düzenleme ve üst yapı yol yapım çalışmaları için memnuniyetini dile getiren Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Sedat Nitelik; “2019 yılında okulumuzun bir takım eksiklikleri bulunuyordu. Bu eksiklikleri Belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık’a ilettik. Başkanımızda sağ olsun bu eksiklileri hızla giderdi. Bugünde kış aylarında çamurdan yaz aylarından da tozdan geçilemeyen yollarımızı kilitli taş ile döşeyerek hizmetimize sundu. Desteklerinden dolayı belediye başkanımıza tüm öğretmen ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.
Hilvan Mustafa Kemal Ortaokulu öğrencileri yol talebinde bulundu, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yardımcı oldu.

Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü öğrencilerin daha estetik imkânlarda eğitim görmeleri için okullarda çevre düzenleme ve üst yapı yol iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler ulaşım sorunu yaşanan Mustafa Kemal Ortaokulu yolunu kilitli parke taşı döşeyerek kullanıma sundu.

Eğitime destek olmak için tüm imkânları ile seferber olan Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık yapımına başlanan Mustafa Kemal Ortaokulunda incelemelerde bulunduktan sonra açıklamalarda bulunarak; “İlçemizde en güzel ve en kaliteli eğitimi veren okullardan biri olan Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerini ziyaret ettik. Ziyaretimizde okul müdürü ve öğrencileri bizden özellikle kış aylarında büyük ulaşım sorunu yaşadıkları okul yolunun yapılması yönünde talepte bulundu. Bizde eğitime destek çalışmalarımız kapsamında öğrencilerimizin daha kaliteli bir ortamda eğitim görmesi ve ulaşım sorunu yaşamaması için okul yolunu kilitli parke taşı ile döşemesini yapıp geleceğimizin mimarı olan öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Öğrencilerimiz artık daha temiz ve güvendeler. Eğitime destek çalışmalarımız her zaman olduğu gibi bundan sonrada devam edecek.” ifadelerine yer verdi.

 

Öğretmen ve öğrenciler Başkan Bayık’a teşekkür etti

12 derslikli olup estetik mimari tasarımı ve kaliteli eğitimi ile ilçenin örnek okullarından olan Mustafa Kemal Ortaokulunda yapımı tamamlanan çevre düzenleme ve üst yapı yol yapım çalışmaları için memnuniyetini dile getiren Mustafa Kemal Ortaokulu Müdürü Sedat Nitelik; “2019 yılında okulumuzun bir takım eksiklikleri bulunuyordu. Bu eksiklikleri Belediye Başkanımız Sayın Aslan Ali Bayık’a ilettik. Başkanımızda sağ olsun bu eksiklileri hızla giderdi. Bugünde kış aylarında çamurdan yaz aylarından da tozdan geçilemeyen yollarımızı kilitli taş ile döşeyerek hizmetimize sundu. Desteklerinden dolayı belediye başkanımıza tüm öğretmen ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.