Nusret Kaya, kültürel projelerini kamuoyu ile paylaştı

SİVEREK 20.01.2024 - 19:31, Güncelleme: 20.01.2024 - 19:31
 

Nusret Kaya, kültürel projelerini kamuoyu ile paylaştı

Ak Parti Siverek Belediye Başkanı Aday Adayı Nusret Kaya, seçildiği takdirde hayata geçireceği kültürel projeleri kamuoyu ile paylaştı.
Kaya, açıklamasında, “Memleket Sevdalısı olarak çıktığımız bu yolda sizlerin de desteğiyle şehrimizi hep beraber yöneteceğiz. Ben bilirim değil, biz biliriz anlayışı ile Siverek Belediye Başkanlığını yöneteceğiz. Hep birlikte daha iyi bir Siverek için ben de varım diyen herkesi destek olmaya davet ediyorum.” dedi. Ak Parti Siverek Belediye Başkanı Aday Adayı Nusret Kaya’nın seçildiği takdirde hayata geçirmeyi düşündüğü kültürel projeleri ise şu şekilde: Her yıl düzenli olarak kitap fuarına ev sahipliği yapılması ve tanınmış yazarları Siverek’e davet etmek. (Geleneksel hale getirmek)  Şehrin turizm cenneti olan Takoran Vadisi’nde her sene geleneksel olarak sonbahar aylarında festivaller düzenlemek. İlkbahar aylarında Karacadağ bölgesinde geleneksel festivaller düzenlemek ve Karacadağ bölgesini 4 mevsim kullanıma kazandırmak. Hafta sonları Karacadağ Kayak Merkezi ile Takoran sosyal tesislerini faal hale getirmek ve ücretsiz ulaşım sağlamak. Şehir merkezinde 3 ayrı noktada kadınlar ve erkeklerin kullanımı için kapalı yüzme havuz yapmak. Şehrimizi spor alanında ilerletebilmek ve gençlerimizi spora teşvik etmek için Tenis, satranç kulüplerinin açmak ve tesisleri hazır hale getirmek. İlçemize has halı ve kilim dokuma atölyeleri kurup genç kızlarımıza iş istihdamı oluşturmak ve kültürün devamını sağlamak. STK ve muhtarlarımızın temsilcileri ile batıdaki Siverekli iş insanlarımızı (Kocaeli-Bursa-İstanbul-İzmir-Ankara) ziyaret edip Siverek ilçemize yatırım yapmaları için davet edeceğiz. İlçemizi ziyaret eden misafirlerimize daha konforlu ve güvenli bir ortam oluşturmak için Belediye konaklama merkezi yapacağız.
Ak Parti Siverek Belediye Başkanı Aday Adayı Nusret Kaya, seçildiği takdirde hayata geçireceği kültürel projeleri kamuoyu ile paylaştı.

Kaya, açıklamasında, “Memleket Sevdalısı olarak çıktığımız bu yolda sizlerin de desteğiyle şehrimizi hep beraber yöneteceğiz. Ben bilirim değil, biz biliriz anlayışı ile Siverek Belediye Başkanlığını yöneteceğiz. Hep birlikte daha iyi bir Siverek için ben de varım diyen herkesi destek olmaya davet ediyorum.” dedi.

Ak Parti Siverek Belediye Başkanı Aday Adayı Nusret Kaya’nın seçildiği takdirde hayata geçirmeyi düşündüğü kültürel projeleri ise şu şekilde:

Her yıl düzenli olarak kitap fuarına ev sahipliği yapılması ve tanınmış yazarları Siverek’e davet etmek. (Geleneksel hale getirmek) 

Şehrin turizm cenneti olan Takoran Vadisi’nde her sene geleneksel olarak sonbahar aylarında festivaller düzenlemek.

İlkbahar aylarında Karacadağ bölgesinde geleneksel festivaller düzenlemek ve Karacadağ bölgesini 4 mevsim kullanıma kazandırmak.

Hafta sonları Karacadağ Kayak Merkezi ile Takoran sosyal tesislerini faal hale getirmek ve ücretsiz ulaşım sağlamak.

Şehir merkezinde 3 ayrı noktada kadınlar ve erkeklerin kullanımı için kapalı yüzme havuz yapmak.

Şehrimizi spor alanında ilerletebilmek ve gençlerimizi spora teşvik etmek için Tenis, satranç kulüplerinin açmak ve tesisleri hazır hale getirmek.

İlçemize has halı ve kilim dokuma atölyeleri kurup genç kızlarımıza iş istihdamı oluşturmak ve kültürün devamını sağlamak.

STK ve muhtarlarımızın temsilcileri ile batıdaki Siverekli iş insanlarımızı (Kocaeli-Bursa-İstanbul-İzmir-Ankara) ziyaret edip Siverek ilçemize yatırım yapmaları için davet edeceğiz.

İlçemizi ziyaret eden misafirlerimize daha konforlu ve güvenli bir ortam oluşturmak için Belediye konaklama merkezi yapacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.