MUSTAFA HAKKI BUCAK ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

SİVEREK 16.04.2023 - 02:51, Güncelleme: 16.04.2023 - 02:51
 

MUSTAFA HAKKI BUCAK ESNAFLARI ZİYARET ETTİ

Şanlıurfa Bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden Bağımsız Aday Mustafa Hakkı Bucak ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi. Esnafların yoğun ilgi gösterdiği Bağımsız Aday Mustafa Hakkı Bucak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi karşısında oldukça duygulanıyorum. Gösterilen bu sevginin ve vatandaşlarımızın gençlerimizin, memleketimizin sorunlarının mücadelesini vereceğime gönülden inanmalarını istiyorum” dedi. Vatandaşlar genç Milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak’a başarılar diledi.
Şanlıurfa Bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret eden Bağımsız Aday Mustafa Hakkı Bucak ilçe merkezinde esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinledi.

Esnafların yoğun ilgi gösterdiği Bağımsız Aday Mustafa Hakkı Bucak yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “ Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi karşısında oldukça duygulanıyorum. Gösterilen bu sevginin ve vatandaşlarımızın gençlerimizin, memleketimizin sorunlarının mücadelesini vereceğime gönülden inanmalarını istiyorum” dedi.

Vatandaşlar genç Milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak’a başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.