Mısır tarlasında kenevir ektiler

GÜNCEL 20.10.2022 - 09:32, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Mısır tarlasında kenevir ektiler

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde mısır tarlasında ekilen kenevir, jandarma ekipleri tarafından yakalandı
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Hilvan ilçesinde A.B isimli şahsın evinde ve tarlasında kenevir ektiği ihbarı üzerinde, A.B’nin evine ve tarlasına baskın düzenledi. Yapılan arama sonucunda A.B’nin adresinde 1 adet ruhsatsız av tüfeği, mısır tarlasında ise 95 kök kenevir bitkisi ele geçirildi. Olayda yakalanan A.B adli işlemlerin yapılması amacıyla gözaltına alındı.
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde mısır tarlasında ekilen kenevir, jandarma ekipleri tarafından yakalandı

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, Hilvan ilçesinde A.B isimli şahsın evinde ve tarlasında kenevir ektiği ihbarı üzerinde, A.B’nin evine ve tarlasına baskın düzenledi. Yapılan arama sonucunda A.B’nin adresinde 1 adet ruhsatsız av tüfeği, mısır tarlasında ise 95 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Olayda yakalanan A.B adli işlemlerin yapılması amacıyla gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.