Milletvekili Bekir Bozdağ’dan milli muharip uçak KAAN açıklaması

SİVEREK 22.02.2024 - 11:29, Güncelleme: 22.02.2024 - 11:29
 

Milletvekili Bekir Bozdağ’dan milli muharip uçak KAAN açıklaması

TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, milli muharip uçak KAAN ile Türkiye'nin dünyada 5. nesil uçak üretebilen 5 ülkeden biri olacağını belirtti.
TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden biri olan milli muharip uçak KAAN'ın bugün ilk uçuşunu başarıyla tamamladığı anımsatıldı. Beki Bozdağ, açıklamada, şu ifadelere yer verildi: " Millî Muharip Uçağımız #KAAN, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirerek asil milletimizi sevince boğdu. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, KAAN’ın Gök Vatan ile buluşması için özveriyle çalışan Savunma Sanayii Başkanlığımızı, TUSAŞ’ı ve emeği geçenleri kutluyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan milli teknoloji hamlesi ile ülkemiz #KAAN’la dünyada 5. nesil uçak üretebilen 5 ülkeden biri olacaktır. "dedi. Kaynak: urfanatik
TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, milli muharip uçak KAAN ile Türkiye'nin dünyada 5. nesil uçak üretebilen 5 ülkeden biri olacağını belirtti.

TBMM Başkanvekili ve Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Türkiye'nin en önemli teknoloji projelerinden biri olan milli muharip uçak KAAN'ın bugün ilk uçuşunu başarıyla tamamladığı anımsatıldı.

Beki Bozdağ, açıklamada, şu ifadelere yer verildi: " Millî Muharip Uçağımız #KAAN, ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirerek asil milletimizi sevince boğdu. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, KAAN’ın Gök Vatan ile buluşması için özveriyle çalışan Savunma Sanayii Başkanlığımızı, TUSAŞ’ı ve emeği geçenleri kutluyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde başlatılan milli teknoloji hamlesi ile ülkemiz #KAAN’la dünyada 5. nesil uçak üretebilen 5 ülkeden biri olacaktır. "dedi.

Kaynak: urfanatik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.