Kırvar Aşiretinin önde gelen isimlerinden İbrahim Halil Karavar YRP’ye geçti

SİVEREK 19.02.2024 - 18:34, Güncelleme: 19.02.2024 - 18:34
 

Kırvar Aşiretinin önde gelen isimlerinden İbrahim Halil Karavar YRP’ye geçti

31 Mart yerel seçimlerine doğru Siverek’te baş döndürücü gelişmeler olmaya devam ediyor.
Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına oturması üzerine Siverek’te de bir çok aile ve aşiretin desteğini alarak yerel seçimlere iddialı giren Yeniden Refah Partisine katılımlar devam ediyor. Siverek’in sevilen ve sayılan simalarından biri olan iş insanı ve aynı zamanda Kırvar Aşiretinin önde gelen ismi İbrahim Halil Karavar’da YRP’ye geçerek, belediye meclis üyeliği için başvurdu. Büyükşehir’de Mehmet Kasım Gülpınar’a Siverek’te de  Hasan İzol’u destekleyecek olan aşiret Urfa genelinde Yeniden Refah Partisine büyük bir güç kazandırdı. YRP son gelişmeler doğrultusunda ilçede ara farkla önde gözüküyor.  Bugün sabah saatlerinde de Kırvar aşiretinden AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Ali Kırvar’da partisinden istifa ederek YRP’ye katılmıştı. 
31 Mart yerel seçimlerine doğru Siverek’te baş döndürücü gelişmeler olmaya devam ediyor.

Mehmet Kasım Gülpınar’ın AK Parti’den istifa ederek Yeniden Refah Partisinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığına oturması üzerine Siverek’te de bir çok aile ve aşiretin desteğini alarak yerel seçimlere iddialı giren Yeniden Refah Partisine katılımlar devam ediyor.

Siverek’in sevilen ve sayılan simalarından biri olan iş insanı ve aynı zamanda Kırvar Aşiretinin önde gelen ismi İbrahim Halil Karavar’da YRP’ye geçerek, belediye meclis üyeliği için başvurdu. Büyükşehir’de Mehmet Kasım Gülpınar’a Siverek’te de  Hasan İzol’u destekleyecek olan aşiret Urfa genelinde Yeniden Refah Partisine büyük bir güç kazandırdı. YRP son gelişmeler doğrultusunda ilçede ara farkla önde gözüküyor. 

Bugün sabah saatlerinde de Kırvar aşiretinden AK Parti Meclis Üyesi Mehmet Ali Kırvar’da partisinden istifa ederek YRP’ye katılmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.