Karacadağ bal ormanı alevlere teslim oldu

SİVEREK 07.08.2023 - 23:53, Güncelleme: 07.08.2023 - 23:57
 

Karacadağ bal ormanı alevlere teslim oldu

Şanlıurfa ve Diyarbakır sınırları içinde bulunan Karacadağ Bal Ormanında gece saatlerinde yangın çıktı, kısa sürede geniş bir alana yayılan yangına müdahale ediliyor.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Yangın Siverek-Viranşehir ve Diyarbakır sınırları arasında bulunan Karacadağ Bal ormanında meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz öğrenilemeyen bir nedenle ormanda yangın çıktı, rüzgârın etkisiyle yangın kısa sürede geniş bir alana yayıldı. İhbar üzerine bölgeye Siverek, Viranşehir ve Diyarbakır’dan itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının geniş bir alana yayılması ve arazinin taşlık olması nedeniyle müdahalede zorluk yaşanıldığı öğrenildi. Yangını söndürmek amacıyla itfaiye ekipleriyle birlikte, bölge halkı ve askerlerinde yangına müdahale ettiği öğrenildi.
Şanlıurfa ve Diyarbakır sınırları içinde bulunan Karacadağ Bal Ormanında gece saatlerinde yangın çıktı, kısa sürede geniş bir alana yayılan yangına müdahale ediliyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Yangın Siverek- Viranşehir ve Diyarbakır sınırları arasında bulunan Karacadağ Bal ormanında meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz öğrenilemeyen bir nedenle ormanda yangın çıktı, rüzgârın etkisiyle yangın kısa sürede geniş bir alana yayıldı.

İhbar üzerine bölgeye Siverek, Viranşehir ve Diyarbakır’dan itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangının geniş bir alana yayılması ve arazinin taşlık olması nedeniyle müdahalede zorluk yaşanıldığı öğrenildi.

Yangını söndürmek amacıyla itfaiye ekipleriyle birlikte, bölge halkı ve askerlerinde yangına müdahale ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.