Başkan adayı İzol, canlı hayvan pazarında!

SİVEREK 04.03.2024 - 13:57, Güncelleme: 04.03.2024 - 13:58
 

Başkan adayı İzol, canlı hayvan pazarında!

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan adayı Hasan İzol, canlı hayvan pazarı esnafını ziyaret etti.
Bölgenin en büyük hayvan pazarını ziyaret eden Başkan adayı İzol, vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla görüşen İzol, sorun ve talepleri dinledi. İzol, “Canlı hayvan pazarı bölgenin en etkili hayvan pazarıdır. Bugün canlı hayvan pazarı esnafını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledik. Amacımız esnafımızın daha sağlıklı bir ortamda faaliyetlerini sürdürebilmesi. Esnafımız bize yoğun ilgi gösterdi. Destekleri için teşekkür eder, tüm esnaflarımıza bol kazançlar dilerim. Ahlaklı bir belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda kimsenin sorununu görmezden gelmeyeceğiz.” dedi. Canlı hayvan pazarı ziyaretinde meclis üyesi adayları Recep Küçükçay ve Mehmet Ali Kırvar, başkan adayı İzol’a eşlik etti.
Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan adayı Hasan İzol, canlı hayvan pazarı esnafını ziyaret etti.

Bölgenin en büyük hayvan pazarını ziyaret eden Başkan adayı İzol, vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlarla görüşen İzol, sorun ve talepleri dinledi.

İzol, “Canlı hayvan pazarı bölgenin en etkili hayvan pazarıdır. Bugün canlı hayvan pazarı esnafını ziyaret ederek sorun ve talepleri dinledik. Amacımız esnafımızın daha sağlıklı bir ortamda faaliyetlerini sürdürebilmesi. Esnafımız bize yoğun ilgi gösterdi. Destekleri için teşekkür eder, tüm esnaflarımıza bol kazançlar dilerim. Ahlaklı bir belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda kimsenin sorununu görmezden gelmeyeceğiz.” dedi.

Canlı hayvan pazarı ziyaretinde meclis üyesi adayları Recep Küçükçay ve Mehmet Ali Kırvar, başkan adayı İzol’a eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.