Siverek'te İlginç Olay Görenleri Şaşkına Çevirdi

SİVEREK 21.02.2024 - 11:26, Güncelleme: 21.02.2024 - 11:34
 

Siverek'te İlginç Olay Görenleri Şaşkına Çevirdi

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir motosiklet sürücüsü, alışılmadık bir manzara yaratarak dikkatleri üzerine çekti.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Adı belirlenemeyen sürücü, motosikletine canlı tavukları bağladıktan sonra yola çıktı. Olay, çevrede bulunanların şaşkın bakışları arasında gerçekleşti. Durumu görenler, tavukların motosikletin arkasına bağlanmış olduğunu ve sürücünün normal bir şekilde ilerlediğini belirtti. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden vatandaşlar, sürücünün neden böyle bir davranışta bulunduğu hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılmadı. Motosiklet sürücüsünün bu akıl almaz davranışı, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Olayın ardından paylaşılan video birçok kişi tarafından tartışma konusu oldu.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir motosiklet sürücüsü, alışılmadık bir manzara yaratarak dikkatleri üzerine çekti.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Adı belirlenemeyen sürücü, motosikletine canlı tavukları bağladıktan sonra yola çıktı. Olay, çevrede bulunanların şaşkın bakışları arasında gerçekleşti. Durumu görenler, tavukların motosikletin arkasına bağlanmış olduğunu ve sürücünün normal bir şekilde ilerlediğini belirtti. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden vatandaşlar, sürücünün neden böyle bir davranışta bulunduğu hakkında herhangi bir bilgiye ulaşılmadı.

Motosiklet sürücüsünün bu akıl almaz davranışı, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Olayın ardından paylaşılan video birçok kişi tarafından tartışma konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.