Siverek’te yelekleri deneme süsüyle çaldı, on anlar güvenlik kamerasında

SİVEREK 15.11.2023 - 10:39, Güncelleme: 15.11.2023 - 10:39
 

Siverek’te yelekleri deneme süsüyle çaldı, on anlar güvenlik kamerasında

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kişi yelekleri deneme süsüyle çaldı, o anlar güvenlik kamerasında
Hırsızlık olayı, ilçenin Hasan Çelebi Mahallesi, Esmerçayır Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere, bir grup hırsız gözüne kestirdikleri bir elbise mağazasında, 2 kişi içeri girerek çalışanları oyalarken, bir kişi dışarda asılı bulunan yelekleri dener gibi yaparak üstüne geçirdi.  2 yeleği giyen hırsız, kimsenin dışarda olmadığını fark etmesi üzerine hızlıca olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Polis eşkâllerinden tespit ettiği hırsızı yakalamak için çalışma başlattı
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir kişi yelekleri deneme süsüyle çaldı, o anlar güvenlik kamerasında

Hırsızlık olayı, ilçenin Hasan Çelebi Mahallesi, Esmerçayır Caddesinde meydana geldi. Alınan bilgilere, bir grup hırsız gözüne kestirdikleri bir elbise mağazasında, 2 kişi içeri girerek çalışanları oyalarken, bir kişi dışarda asılı bulunan yelekleri dener gibi yaparak üstüne geçirdi.  2 yeleği giyen hırsız, kimsenin dışarda olmadığını fark etmesi üzerine hızlıca olay yerinden uzaklaştı. O anlar ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Polis eşkâllerinden tespit ettiği hırsızı yakalamak için çalışma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.