Sivil Der 34. Kuruluş yıldönümünü kutladı

SİVEREK 01.11.2023 - 11:14, Güncelleme: 01.11.2023 - 11:17
 

Sivil Der 34. Kuruluş yıldönümünü kutladı

Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği, 34. Kuruluş yıldönümü, ilçe Kaymakamı, dernek yönetimi, üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla kutladı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Kutlama, tarihi Siverek Paşa konağında gerçekleşti. Cumhuriyetin 100. Yılı anısına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasından sonra, Derneğin fahri başkanı Koçali Aymaz bir konuşma yaptı. Aymaz, 34 yıllık süreçte Derneğin çalışmalarını anlattı. Onlarca siyasetçinin bu yıllar içerisinde il sözü verdiğini ama hiç kimsenin sözünde durmadığına dikkat çeken Aymaz, bu siyasileri mahkemeye verdikleri süreci anlattı. İl olma Siverek’in anne sütü gibi helal ve hak olduğuna dikkat çeken, Aymaz mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirtti. Dernek Başkanı Ayhan Ekinci’de kısa bir konuşma yaparak, ‘Derneğin 34. Yılı kutlamasına katılan herkese teşekkür ederek, derneğin bu süre zarfında gerçekleştirdiği çeşitli projeler ve sosyal çalışmalar hakkında bilgi verdi. Başkan Ayhan Ekinci,” "Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği olarak, bu 34 yıl boyunca Siverek’i il yapmak ve gerekli hizmetlerin şehrimize gelmesi, şehrimizin daha iyi ve yaşanılır bir kent haline getirmek için azimle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. İl olma hakkımızı alana kadar da bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz ve gelecekte de aynı kararlılıkla devam edeceğiz" diyerek, mücadelelerine destek veren herkese teşekkür etti. Program, 34. Yıl yaş pastası kesilerek son buldu.
Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği, 34. Kuruluş yıldönümü, ilçe Kaymakamı, dernek yönetimi, üyeleri ve Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla kutladı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Kutlama, tarihi Siverek Paşa konağında gerçekleşti. Cumhuriyetin 100. Yılı anısına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okunmasından sonra, Derneğin fahri başkanı Koçali Aymaz bir konuşma yaptı. Aymaz, 34 yıllık süreçte Derneğin çalışmalarını anlattı. Onlarca siyasetçinin bu yıllar içerisinde il sözü verdiğini ama hiç kimsenin sözünde durmadığına dikkat çeken Aymaz, bu siyasileri mahkemeye verdikleri süreci anlattı.

İl olma Siverek’in anne sütü gibi helal ve hak olduğuna dikkat çeken, Aymaz mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Dernek Başkanı Ayhan Ekinci’de kısa bir konuşma yaparak, ‘Derneğin 34. Yılı kutlamasına katılan herkese teşekkür ederek, derneğin bu süre zarfında gerçekleştirdiği çeşitli projeler ve sosyal çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Ayhan Ekinci,” "Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği olarak, bu 34 yıl boyunca Siverek’i il yapmak ve gerekli hizmetlerin şehrimize gelmesi, şehrimizin daha iyi ve yaşanılır bir kent haline getirmek için azimle çalıştık ve çalışmaya devam ediyoruz. İl olma hakkımızı alana kadar da bu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz ve gelecekte de aynı kararlılıkla devam edeceğiz" diyerek, mücadelelerine destek veren herkese teşekkür etti.

Program, 34. Yıl yaş pastası kesilerek son buldu.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.