Siverek’te servis sürücüleri yol kapattı

SİVEREK 20.10.2023 - 14:49, Güncelleme: 20.10.2023 - 15:12
 

Siverek’te servis sürücüleri yol kapattı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde aylardır süren ve bir türlü bitmeyen altyapı çalışmaları nedeniyle servis sürücüleri yol kapattı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLATINIZ... Siverek’in ayrı ayrı noktalarında aylardır, Türk Telekom, DEDAŞ ve Büyükşehir’in altyapı çalışmaları nedeniyle araç sahipleri ile servis sürücüleri araçlarının zarar gördüğü ve zorluk yaşadıkları gerekçesiyle Ayvanat Mahallesi’nde, Halid Bin Velid Camisi önünde bulunan 25 metre yolunu servis dolmuşlarıyla kapattı. Yaklaşık 50 servis aracıyla yolu kapatan sürücüler, yetkili bir kişinin gelip sorunlarını dinlemesini talep etti. Polis ile sürücüler arasında tartışma yaşandı Polis, yapılan eylemin 2911 toplantı ve gösteri yürüyüş kanuna aykırı olduğu ve kapatılan yolun açılmasını, aksi taktirde müdahale edileceği uyarısı üzerinde sürücüler ile polis arasında kısa tartışma yaşandı. Aylardır sıkıntı yaşadıklarını ve sorunlarına çözüm üretilmediğini söyleyen sürücüler, yetkili kişi gelmeden araçların kaldırılmayacağını söyledi. Yol trafiğe açıldı Polisin ikna çalışması ve yetkili kişinin geleceği sözü üzerine, müdahale olmadan sürücüler kapattıkları yolu açtı. Siverek Belediyesinden gelen yetkililerle konuşan servis sürücüleri, yapılan altyapı çalışmalarının en kısa sürede bitirileceği sözü almaları üzerine, eylem olaysız bitti.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde aylardır süren ve bir türlü bitmeyen altyapı çalışmaları nedeniyle servis sürücüleri yol kapattı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLATINIZ...

Siverek’in ayrı ayrı noktalarında aylardır, Türk Telekom, DEDAŞ ve Büyükşehir’in altyapı çalışmaları nedeniyle araç sahipleri ile servis sürücüleri araçlarının zarar gördüğü ve zorluk yaşadıkları gerekçesiyle Ayvanat Mahallesi’nde, Halid Bin Velid Camisi önünde bulunan 25 metre yolunu servis dolmuşlarıyla kapattı.

Yaklaşık 50 servis aracıyla yolu kapatan sürücüler, yetkili bir kişinin gelip sorunlarını dinlemesini talep etti.

Polis ile sürücüler arasında tartışma yaşandı

Polis, yapılan eylemin 2911 toplantı ve gösteri yürüyüş kanuna aykırı olduğu ve kapatılan yolun açılmasını, aksi taktirde müdahale edileceği uyarısı üzerinde sürücüler ile polis arasında kısa tartışma yaşandı. Aylardır sıkıntı yaşadıklarını ve sorunlarına çözüm üretilmediğini söyleyen sürücüler, yetkili kişi gelmeden araçların kaldırılmayacağını söyledi.

Yol trafiğe açıldı

Polisin ikna çalışması ve yetkili kişinin geleceği sözü üzerine, müdahale olmadan sürücüler kapattıkları yolu açtı. Siverek Belediyesinden gelen yetkililerle konuşan servis sürücüleri, yapılan altyapı çalışmalarının en kısa sürede bitirileceği sözü almaları üzerine, eylem olaysız bitti.

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.