Sokak ortasında yanan trafo paniğe neden oldu

SİVEREK 25.08.2023 - 12:09, Güncelleme: 25.08.2023 - 12:09
 

Sokak ortasında yanan trafo paniğe neden oldu

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde aniden yanmaya başlayan elektrik trafosu, mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı.
Edinilen bilgilere göre olay Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalleye elektrik akımı veren trafo henüz nedeni öğrenilemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangın kısa sürede büyüyerek, trafonun tüm kablo ve tesisatına sıçrayarak, patlamalara neden oldu. Alev topuna dönen trafo mahallede korku ve paniğe neden oldu. Yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve DEDAŞ ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, enerji akımını kestikten sonra, itfaiye ekipleri de yanan trafoya müdahale etti. Trafo kullanılamaz duruma gelirken, yangının çıkma nedeni araştırılıyor.
Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinde aniden yanmaya başlayan elektrik trafosu, mahalle sakinlerine korkulu anlar yaşattı.

Edinilen bilgilere göre olay Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine bağlı Bağlar Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalleye elektrik akımı veren trafo henüz nedeni öğrenilemeyen bir nedenle yanmaya başladı. Yangın kısa sürede büyüyerek, trafonun tüm kablo ve tesisatına sıçrayarak, patlamalara neden oldu. Alev topuna dönen trafo mahallede korku ve paniğe neden oldu.

Yangını gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ve DEDAŞ ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, enerji akımını kestikten sonra, itfaiye ekipleri de yanan trafoya müdahale etti.

Trafo kullanılamaz duruma gelirken, yangının çıkma nedeni araştırılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.