Eski eşi tarafından öldürülen kadının vurulma anları kameraya yansıdı

SİVEREK 06.08.2023 - 23:34, Güncelleme: 06.08.2023 - 23:34
 

Eski eşi tarafından öldürülen kadının vurulma anları kameraya yansıdı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde boşandığı eşi tarafından öldürülen genç kadının vurulma anları güvenlik kamerasına yansıdı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ Haber: Cuma Sarı: Sabah saatlerinde işe giderken eski eşi Murat U. tarafından takip edilen 30 yaşındaki Esma K. kurşunların hedefi olarak hayatını kaybetti. Genç kadının vurulma anları ve zanlının kaçması, Atatürk Bulvarı’ndaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, Esma K’nin caddede yürürken Murat U’nun kendisini takip etmesi ve bir süre sonra yaklaşması yer alıyor. Genç kadına iyice yaklaşan zanlının ateş etmesi ve yerdeki kadına vurma anları güvenlik kamerasına yansırken olay yerinden kaçarak uzaklaştığı görülüyor. Olay yerine yakın bir sivil polisin zanlının peşinden koştuğu görülürken çevredekilerin genç kadına yardıma gittiği anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde boşandığı eşi tarafından öldürülen genç kadının vurulma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Haber: Cuma Sarı: Sabah saatlerinde işe giderken eski eşi Murat U. tarafından takip edilen 30 yaşındaki Esma K. kurşunların hedefi olarak hayatını kaybetti.

Genç kadının vurulma anları ve zanlının kaçması, Atatürk Bulvarı’ndaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Görüntülerde, Esma K’nin caddede yürürken Murat U’nun kendisini takip etmesi ve bir süre sonra yaklaşması yer alıyor.

Genç kadına iyice yaklaşan zanlının ateş etmesi ve yerdeki kadına vurma anları güvenlik kamerasına yansırken olay yerinden kaçarak uzaklaştığı görülüyor.

Olay yerine yakın bir sivil polisin zanlının peşinden koştuğu görülürken çevredekilerin genç kadına yardıma gittiği anlar anbean güvenlik kamerasına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.