Siverek MHP ilçe teşkilatından geniş katılımlı iftar yemeği

SİVEREK 12.04.2022 - 10:47, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek MHP ilçe teşkilatından geniş katılımlı iftar yemeği

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı tarafından, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar’ında katıldığı geniş katılımlı iftar yemeği verildi.
İlçede bulunan özel bir düğün salonunda verilen iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, davete icabet eden herkese teşekkür ederek şunları söyledi,” Biz Cumhur İttifakı olarak milletimizin derdini kendi derdimiz bilerek bu yola çıkmışız. Cumhur İttifakı vatanımız için mücadele etmektedir. Cumhur İttifakı olarak yolumuza çıkan bütün engel ve tuzakları dün olduğu gibi bugünde ezeceğiz ve Cumhur İttifakını hak ettiği yere taşıyacağız. Liderimiz, Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli'nin dediği gibi ‘Önce ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla Siverek’i hep düşüneceğiz. Siverek, Cumhur İttifakı olarak bir ve beraber düsturuyla hareket ediyor. Davetimize katılan Parti Teşkilatlarımız, STK’larımız, Muhtarlarımız, Odalarımız, Kanaat önderlerimize, bu birlik ve beraberliği önem verdikleri için kendileriyle gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum. Birleşince çok güzel oluyorsun Siverek diyorum. Konuşmalarıma son vermeden önce tekrardan, Cumhur İttifakı Milletin fedaisidir, Cumhur İttifakı Milletin fedaisidir, Cumhur İttifakı vatanın fedaisidir ve Cumhur İttifakı İslam’ın fedaisidir diyorum” diyerek katılan herkese tekrardan teşekkür etti. İftar yemeğine Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, MHP ve AK Parti Siverek ve Şanlıurfa Teşkilatları, İlçe Belediye Başkanları, odalar, STK temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı tarafından, Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar’ında katıldığı geniş katılımlı iftar yemeği verildi.

İlçede bulunan özel bir düğün salonunda verilen iftar yemeğinde kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Siverek İlçe Başkanı Mustafa Fettahlı, davete icabet eden herkese teşekkür ederek şunları söyledi,” Biz Cumhur İttifakı olarak milletimizin derdini kendi derdimiz bilerek bu yola çıkmışız. Cumhur İttifakı vatanımız için mücadele etmektedir. Cumhur İttifakı olarak yolumuza çıkan bütün engel ve tuzakları dün olduğu gibi bugünde ezeceğiz ve Cumhur İttifakını hak ettiği yere taşıyacağız. Liderimiz, Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli'nin dediği gibi ‘Önce ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben anlayışıyla Siverek’i hep düşüneceğiz. Siverek, Cumhur İttifakı olarak bir ve beraber düsturuyla hareket ediyor. Davetimize katılan Parti Teşkilatlarımız, STK’larımız, Muhtarlarımız, Odalarımız, Kanaat önderlerimize, bu birlik ve beraberliği önem verdikleri için kendileriyle gurur duyuyor ve teşekkür ediyorum. Birleşince çok güzel oluyorsun Siverek diyorum. Konuşmalarıma son vermeden önce tekrardan, Cumhur İttifakı Milletin fedaisidir, Cumhur İttifakı Milletin fedaisidir, Cumhur İttifakı vatanın fedaisidir ve Cumhur İttifakı İslam’ın fedaisidir diyorum” diyerek katılan herkese tekrardan teşekkür etti.

İftar yemeğine Avrupa Birliği Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, Siverek Belediye Başkanı Ayşe Çakmak, MHP ve AK Parti Siverek ve Şanlıurfa Teşkilatları, İlçe Belediye Başkanları, odalar, STK temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.