Siverek kaymakamlığından kültür sanat programı

SİVEREK 16.02.2022 - 10:46, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek kaymakamlığından kültür sanat programı

Siverek ilçe kaymakamlığı tarafından çok yönlü kültür ve sanat programı düzenlenecek
Yaklaşık 9000 yıllık bir tarihe sahip olan ve çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapan Hakkâri’nin eşsiz mirasını sanata çeviren Reng-i Hakkâri Sanat Topluluğu, Sivereklilere unutulmaz bir gece yaşatacak. Siverek İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen program 19 Şubat Cumartesi akşamı saat 19.00’da Büyükşehir Belediyesi Siverek Kültür Merkezinde gerçekleşecek. İlçe kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi, “Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen Reng-i Hakkari Sanat Topluluğunun Çok Yönlü Kültür-Sanat Programı 19 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Büyükşehir Belediyesi Siverek Kültür Merkezinde gerçekleşecektir. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Not: Girişler ücretsizdir 
Siverek ilçe kaymakamlığı tarafından çok yönlü kültür ve sanat programı düzenlenecek

Yaklaşık 9000 yıllık bir tarihe sahip olan ve çeşitli uygarlıklara ev sahipliği yapan Hakkâri’nin eşsiz mirasını sanata çeviren Reng-i Hakkâri Sanat Topluluğu, Sivereklilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

Siverek İlçe Kaymakamlığı tarafından organize edilen program 19 Şubat Cumartesi akşamı saat 19.00’da Büyükşehir Belediyesi Siverek Kültür Merkezinde gerçekleşecek.

İlçe kaymakamlığı tarafından yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi, “Kaymakamlığımız tarafından düzenlenen Reng-i Hakkari Sanat Topluluğunun Çok Yönlü Kültür-Sanat Programı 19 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Büyükşehir Belediyesi Siverek Kültür Merkezinde gerçekleşecektir. Tüm hemşehrilerimiz davetlidir.

Not: Girişler ücretsizdir 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.