Vatandaşlardan Sosyal Medyadan Siverek Belediyesine Tepki

SİVEREK 15.10.2018 - 23:02, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Vatandaşlardan Sosyal Medyadan Siverek Belediyesine Tepki

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde belediye vatandaşlara hizmet etmeyince, vatandaşlarda sesini çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak duyurmaya çalışıyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde belediye vatandaşlara hizmet etmeyince, vatandaşlarda sesini çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak duyurmaya çalışıyor. Yıllardır altyapı sorunun bitmediği Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber vatandaşları endişe sardı. Özelikle eski evlerin olduğu cadde ve sokaklar şimdiden toz ve çamurdan geçilmez durumda. Söz verildiği halde bir türlü sokakları yapılmayan vatandaşlarda çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak sesini duyurmaya çalışıyor. Haliliye Mahallesi 26’ncı sokaktan yorumlarıyla beraber çekim yapan bir vatandaş yetkililerin seslerini duymasını ve bir an önce sokaklarının yapılmasını istiyor. Cep telefonuyla çekilen görüntülerde, ilçede halen yağmur yağmamasına rağmen sokağın su ve çamurdan geçilmediği görülüyor. Vatandaş konuşmasında ‘ilerde kış mevsiminin olduğunu belirterek, yağmur yağdığında suların evleri basacağını’ söylüyor. Videoyu çeken vatandaş sokakta bulunan bir bayana zazaca, hiç yetkililere müracaat etmediniz mi, sorusuna, ‘Sen yap’ diye tepki gösteriyor. Yaşlı teyze daha sonra, “ Ben bir bayanım ne yapabilirim, dün buraya geldiler sorunu söyledim, filim ve fotoğraf çekiyorsunuz ama bir icraat yok, halimize bakın’ dedim, elimizden bir şey gelmiyor, adamlar hizmet etmiyor ne yapabiliriz” diyor Video çekimine devam eden vatandaş, sokağın yapılması için yetkililere tekrar tekrar rica ediyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde belediye vatandaşlara hizmet etmeyince, vatandaşlarda sesini çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak duyurmaya çalışıyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde belediye vatandaşlara hizmet etmeyince, vatandaşlarda sesini çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak duyurmaya çalışıyor.

Yıllardır altyapı sorunun bitmediği Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, kış mevsiminin yaklaşmasıyla beraber vatandaşları endişe sardı. Özelikle eski evlerin olduğu cadde ve sokaklar şimdiden toz ve çamurdan geçilmez durumda. Söz verildiği halde bir türlü sokakları yapılmayan vatandaşlarda çektikleri videoları sosyal medyada paylaşarak sesini duyurmaya çalışıyor.

Haliliye Mahallesi 26’ncı sokaktan yorumlarıyla beraber çekim yapan bir vatandaş yetkililerin seslerini duymasını ve bir an önce sokaklarının yapılmasını istiyor. Cep telefonuyla çekilen görüntülerde, ilçede halen yağmur yağmamasına rağmen sokağın su ve çamurdan geçilmediği görülüyor. Vatandaş konuşmasında ‘ilerde kış mevsiminin olduğunu belirterek, yağmur yağdığında suların evleri basacağını’ söylüyor. Videoyu çeken vatandaş sokakta bulunan bir bayana zazaca, hiç yetkililere müracaat etmediniz mi, sorusuna, ‘Sen yap’ diye tepki gösteriyor. Yaşlı teyze daha sonra, “ Ben bir bayanım ne yapabilirim, dün buraya geldiler sorunu söyledim, filim ve fotoğraf çekiyorsunuz ama bir icraat yok, halimize bakın’ dedim, elimizden bir şey gelmiyor, adamlar hizmet etmiyor ne yapabiliriz” diyor

Video çekimine devam eden vatandaş, sokağın yapılması için yetkililere tekrar tekrar rica ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.