Görüntüler Siverek'ten! Yağı gören, teneke teneke arabaya doldurdu!

SİVEREK 07.03.2022 - 09:38, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Görüntüler Siverek'ten! Yağı gören, teneke teneke arabaya doldurdu!

Sosyal medyada yağ stoklarının biteceği ve yüksek zamların geleceğini duyan vatandaşlar, zincir marketlerine akın etti, 18 litrelik yağları teneke teneke alan vatandaşlar, adeta izdiham yarattı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, sosyal medyada yağ stokların biteceği ve yüksek zamların geleceği söylentisi üzerine vatandaşlar zincir marketlerine akın etti. Marketlerde bulunan yağları teneke teneke alan vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu. Yağı gören arabaya doldurdu! Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, birçok kişi el arabalarına teneke teneke yağ doldurduğu görülürken, videoyu çeken vatandaş kuyruğun yağ kuyruğu olduğunu da söylüyor. Siverek Belediyesi tarafından denetimler gerçekleştirilecek Bu arada birçok zincir markettin raflardaki yağları kaldırıp depoya kaldırdıkları ihbarı üzerine, Siverek Belediyesi tarafından denetimlerin yapılacağı açıklaması yapıldı. Belediyeden yapılan açıklamada,” Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatı ile yarından itibaren market ve süper marketlerde yağ stok yapan ve faiş fiyat uygulaması yaparak vatandaşlarımızı mağdur eden işletmeler hakkında gerekli cezai işlemler yapılacaktır.” Denildi.
Sosyal medyada yağ stoklarının biteceği ve yüksek zamların geleceğini duyan vatandaşlar, zincir marketlerine akın etti, 18 litrelik yağları teneke teneke alan vatandaşlar, adeta izdiham yarattı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, sosyal medyada yağ stokların biteceği ve yüksek zamların geleceği söylentisi üzerine vatandaşlar zincir marketlerine akın etti. Marketlerde bulunan yağları teneke teneke alan vatandaşlar, uzun kuyruklar oluşturdu.

Yağı gören arabaya doldurdu!

Bir vatandaş tarafından çekilen görüntülerde, birçok kişi el arabalarına teneke teneke yağ doldurduğu görülürken, videoyu çeken vatandaş kuyruğun yağ kuyruğu olduğunu da söylüyor.

Siverek Belediyesi tarafından denetimler gerçekleştirilecek

Bu arada birçok zincir markettin raflardaki yağları kaldırıp depoya kaldırdıkları ihbarı üzerine, Siverek Belediyesi tarafından denetimlerin yapılacağı açıklaması yapıldı.

Belediyeden yapılan açıklamada,” Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatı ile yarından itibaren market ve süper marketlerde yağ stok yapan ve faiş fiyat uygulaması yaparak vatandaşlarımızı mağdur eden işletmeler hakkında gerekli cezai işlemler yapılacaktır.” Denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.