Genç kanaat önderi Murat Büyükçay meclis üyeliği için başvurdu

SİVEREK 25.11.2023 - 21:12, Güncelleme: 25.11.2023 - 21:15
 

Genç kanaat önderi Murat Büyükçay meclis üyeliği için başvurdu

Türkmen aşiretinden iş insanı genç kanaat önderi Murat Büyükçay meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.
31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlerde meclis üyeliği için başvurular devam ediyor. Türkmen aşiretinden iş insanı, genç kanaat önderi Murat Büyükçay, akrabalarıyla birlikte AK Parti ilçe teşkilatına giderek, meclis üyeliği için aday adaylığı başvurunu yaptı. Belgelerini AK Parti ilçe Başkanı Nedim Lale’ye teslim eden Büyükçay, meclis üyeliği yarışında iddialı bir konumda.    Murat Büyükçay kimdir?   Murat Büyükçay, 1991 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dünyaya geldi. Yaklaşık 10 yıl başta İstanbul olmak üzere, ülkenin bir çok şehrinde ticaret işleriyle uğraştı. Uzun bir müddet dışarda kaldıktan sonra doğduğu, büyüdüğü memleketi Siverek’e geri dönerek, ticaretini burada devam etti. Halen ticaretle uğraşan ve Türkmen aşiretinde de kanaat önderliği yapan Büyükçay, evli ve 4 çocuk babasıdır.
Türkmen aşiretinden iş insanı genç kanaat önderi Murat Büyükçay meclis üyeliği için aday adaylığı başvurusunu yaptı.

31 Mart 2024’te yapılması planlanan yerel seçimlerde meclis üyeliği için başvurular devam ediyor.

Türkmen aşiretinden iş insanı, genç kanaat önderi Murat Büyükçay, akrabalarıyla birlikte AK Parti ilçe teşkilatına giderek, meclis üyeliği için aday adaylığı başvurunu yaptı.

Belgelerini AK Parti ilçe Başkanı Nedim Lale’ye teslim eden Büyükçay, meclis üyeliği yarışında iddialı bir konumda. 

 

Murat Büyükçay kimdir?

 

Murat Büyükçay, 1991 yılında Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde dünyaya geldi. Yaklaşık 10 yıl başta İstanbul olmak üzere, ülkenin bir çok şehrinde ticaret işleriyle uğraştı. Uzun bir müddet dışarda kaldıktan sonra doğduğu, büyüdüğü memleketi Siverek’e geri dönerek, ticaretini burada devam etti.

Halen ticaretle uğraşan ve Türkmen aşiretinde de kanaat önderliği yapan Büyükçay, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.