Genç Aday Bucak’a Vatandaşlardan Yoğun İlgi

SİVEREK 28.04.2023 - 21:30, Güncelleme: 28.04.2023 - 21:32
 

Genç Aday Bucak’a Vatandaşlardan Yoğun İlgi

14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler kala Şanlıurfa Bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Seçim çalışmalarını Şanlıurfa ve ilçelerinde sürdüren Bucak, çalışmalar kapsamında her kesimden esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor. Şanlıurfa  Bağımsız Aday Mustafa Hakkı Bucak Her kesle kucaklaştığını ve vatandaşlar yanlarında olduğumuzu biliyor ve farkındalar Bucak; Açıklamasında  şu ifadelere yer verdi; “ Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var, her kesimden meslek grupları ile görüşüyor ve memleketin sorunlarını analiz edip çözüm noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz, bu memleketin çocuğuyum Şanlıurfa’mızın gençlerimizin, memleketimizin sorunlarının mücadelesini vereceğime gönülden inanmalarını istiyorum ” dedi. Vatandaşlar genç Milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak’a başarılar diledi.
14 Mayıs genel seçimlerine sayılı günler kala Şanlıurfa Bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Seçim çalışmalarını Şanlıurfa ve ilçelerinde sürdüren Bucak, çalışmalar kapsamında her kesimden esnafları ziyaret ederek sorun ve taleplerini dinliyor.

Şanlıurfa  Bağımsız Aday Mustafa Hakkı Bucak Her kesle kucaklaştığını ve vatandaşlar yanlarında olduğumuzu biliyor ve farkındalar Bucak; Açıklamasında  şu ifadelere yer verdi; “ Vatandaşlarımızın yoğun ilgisi var, her kesimden meslek grupları ile görüşüyor ve memleketin sorunlarını analiz edip çözüm noktasında fikir alışverişinde bulunuyoruz, bu memleketin çocuğuyum Şanlıurfa’mızın gençlerimizin, memleketimizin sorunlarının mücadelesini vereceğime gönülden inanmalarını istiyorum ” dedi.

Vatandaşlar genç Milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak’a başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.