Fatih Bucak’tan Ali Murat Bucak için görkemli seçim bürosu açılışı

SİVEREK 25.02.2024 - 17:11, Güncelleme: 25.02.2024 - 17:11
 

Fatih Bucak’tan Ali Murat Bucak için görkemli seçim bürosu açılışı

AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak için seçim bürosu açan Fatih Bucak’ın büro açılışı adeta mitinge dönüştü.
İlçenin Camikebir mahallesinde açılışı gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına yoğun ilgi gösteren Bucak destekçileri “Siverek Muradına kavuşacak” sloganları attı.     AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Ali Murat Bucak yaptığı açıklamada "Değerli büyüğümüz Fatih Bucak'ın açmış olduğu seçim bürosundan dolayı teşekkür ediyorum. Kazamız mübarek olsun. Başkanlığım döneminde şehrimize neler kazandırdığımızı nasıl çalıştığımızı herkes biliyor. İnşallah bundan sonra daha iyisini daha güzelini şehrimize kazandıracağız. Siverek'i inşallah daha yaşanılır bir hale getirmek için çalışacağız” dedi.  
AK Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak için seçim bürosu açan Fatih Bucak’ın büro açılışı adeta mitinge dönüştü.

İlçenin Camikebir mahallesinde açılışı gerçekleştirilen seçim bürosu açılışına yoğun ilgi gösteren Bucak destekçileri “Siverek Muradına kavuşacak” sloganları attı.  

 

AK Parti Siverek Belediye Başkan adayı Ali Murat Bucak yaptığı açıklamada "Değerli büyüğümüz Fatih Bucak'ın açmış olduğu seçim bürosundan dolayı teşekkür ediyorum. Kazamız mübarek olsun. Başkanlığım döneminde şehrimize neler kazandırdığımızı nasıl çalıştığımızı herkes biliyor. İnşallah bundan sonra daha iyisini daha güzelini şehrimize kazandıracağız. Siverek'i inşallah daha yaşanılır bir hale getirmek için çalışacağız” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.