Başkan Adayı İzol’a, Güler ailesinden destek

SİVEREK 19.02.2024 - 12:10, Güncelleme: 19.02.2024 - 12:25
 

Başkan Adayı İzol’a, Güler ailesinden destek

Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’a farklı ailelerden destek sürüyor.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalleleri ziyaret eden İzol, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor. Karakeçi kırsalında bulunan Madun köyünden Güler ailesi de başkan adayı İzol’a desteklerini açıkladı. Kalfalar İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törende Başkan Adayı Hasan İzol ve İlçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu tarafından Güler ailesine rozetleri takıldı. İzol, yaptığı açıklamada, “Siverek’imiz için çıktığımız bu kutlu yolda bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Daha iyi ve yaşanılabilir bir Siverek için çalışacağız. Amacımız belli: Siverek’in Refahı.” dedi.
Yeniden Refah Partisi Siverek Belediye Başkan Adayı Hasan İzol’a farklı ailelerden destek sürüyor.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Seçim çalışmaları kapsamında kırsal mahalleleri ziyaret eden İzol, vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Karakeçi kırsalında bulunan Madun köyünden Güler ailesi de başkan adayı İzol’a desteklerini açıkladı.

Kalfalar İlk ve Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törende Başkan Adayı Hasan İzol ve İlçe Başkanı Mehmet Ali Çulcu tarafından Güler ailesine rozetleri takıldı.

İzol, yaptığı açıklamada, “Siverek’imiz için çıktığımız bu kutlu yolda bize destek olan herkese teşekkür ederiz. Daha iyi ve yaşanılabilir bir Siverek için çalışacağız. Amacımız belli: Siverek’in Refahı.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.