Başkan Adayı İzol karış karış Siverek’i gezmeye devam ediyor

SİVEREK 05.03.2024 - 14:06, Güncelleme: 05.03.2024 - 14:06
 

Başkan Adayı İzol karış karış Siverek’i gezmeye devam ediyor

Siverek Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Hasan İzol, hem şehir merkezi ve hem de köyleri karış karış gezerek destek toplamaya devam ediyor.
31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala siyasi arenada hareketlilik devam ediyor. Gün geçtikçe Siverek halkından destek toplamaya devam eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanıyor. Hafta sonu gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışınsa alanlara sığmayan binlerce kişinin katılımıyla gövde gösterisi yapan İzol ve partililer 31 Mart seçimlerine büyük bir moral ve motivasyonla giriyor. Siverek’i karış karış geziyor Sıkılmadık el, ziyaret edilmedik aile bırakılmayacak şiarıyla hareket eden İzol, sabah erken saatlerinden gece geç saatlere kadar köy köy gezerek destek istiyor. Gittiği her yerde de halkın desteğini arkasına alıyor. Köyleri ziyaret Bir güne, birçok köy gezisini sığdıran İzol Karacadağ bölesinde bulunan Kamışlı, Kartal ve İleri köylüleri sakinlerini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve şikâyetlerini dinleyen İzol, ahlaklı belediyecilikte herkese ve her kesime eşit hizmetlerin yapılacağını ve şeffaf bir belediyecilikle ilçeyi halkla beraber yöneteceklerini ifade etti. İzol kendisini karşılamaya gelen çocuklarada hediyeler verdi. Hesenan Aşiret Derneği ziyaret Gündüz Köy ziyaretleri sonrası, Hesenan Aşireti Derneğini ziyaret eden İzol, burada Aşiret üyeleriyle sohbet etti. Burada da ahlaklı belediyeciliği anlatan İzol, plan ve projelerini anlattı.
Siverek Yeniden Refah Partisi Başkan Adayı Hasan İzol, hem şehir merkezi ve hem de köyleri karış karış gezerek destek toplamaya devam ediyor.

31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kala siyasi arenada hareketlilik devam ediyor. Gün geçtikçe Siverek halkından destek toplamaya devam eden Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Hasan İzol, gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanıyor.

Hafta sonu gerçekleştirdiği seçim bürosu açılışınsa alanlara sığmayan binlerce kişinin katılımıyla gövde gösterisi yapan İzol ve partililer 31 Mart seçimlerine büyük bir moral ve motivasyonla giriyor.

Siverek’i karış karış geziyor

Sıkılmadık el, ziyaret edilmedik aile bırakılmayacak şiarıyla hareket eden İzol, sabah erken saatlerinden gece geç saatlere kadar köy köy gezerek destek istiyor. Gittiği her yerde de halkın desteğini arkasına alıyor.

Köyleri ziyaret

Bir güne, birçok köy gezisini sığdıran İzol Karacadağ bölesinde bulunan Kamışlı, Kartal ve İleri köylüleri sakinlerini ziyaret etti. Burada vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve şikâyetlerini dinleyen İzol, ahlaklı belediyecilikte herkese ve her kesime eşit hizmetlerin yapılacağını ve şeffaf bir belediyecilikle ilçeyi halkla beraber yöneteceklerini ifade etti.

İzol kendisini karşılamaya gelen çocuklarada hediyeler verdi.

Hesenan Aşiret Derneği ziyaret

Gündüz Köy ziyaretleri sonrası, Hesenan Aşireti Derneğini ziyaret eden İzol, burada Aşiret üyeleriyle sohbet etti. Burada da ahlaklı belediyeciliği anlatan İzol, plan ve projelerini anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.