Başıbüyük Yardım Derneği eğitime katkı sunmaya devam ediyor

SİVEREK 15.11.2023 - 11:04, Güncelleme: 15.11.2023 - 11:07
 

Başıbüyük Yardım Derneği eğitime katkı sunmaya devam ediyor

Uluslararası Başıbüyük İnsani Yardım Derneği anaokullarında kırtasiye desteğine devam ediyor
İhtiyaç sahibi insanlara yardım çalışmaları ile tanınan Uluslararası Başıbüyük İnsani Yardım Derneği,  eğitim alanında da çalışmalarına devam ediyor. Dernek, şehirdeki anaokullarına yönelik başlattığı kırtasiye yardım kampanyası kapsamında öğrencilere önemli destekler sağlıyor. Kampanya, çerçevesinde öğrencilere kırtasiye malzemeleri, oyuncak ve kıyafet desteği sürdürüyor. Dernek gönüllüleri, ilçenin Üstüntaş köyünde bulunan, Üstüntaş anakolunda eğitim gören minikleri ziyaret ederek, kırtasiye desteğinde bulundu. Dernek gönüllüleri öğrencilerle oyun oynayarak, güzel bir zaman geçirirken, miniklere oyuncak ve elbisede dağıttı. Dernek yetkilileri, gelecek dönemde de benzer yardım kampanyalarını sürdürmeyi ve çocukların eğitim hayatlarına destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.
Uluslararası Başıbüyük İnsani Yardım Derneği anaokullarında kırtasiye desteğine devam ediyor

İhtiyaç sahibi insanlara yardım çalışmaları ile tanınan Uluslararası Başıbüyük İnsani Yardım Derneği,  eğitim alanında da çalışmalarına devam ediyor. Dernek, şehirdeki anaokullarına yönelik başlattığı kırtasiye yardım kampanyası kapsamında öğrencilere önemli destekler sağlıyor. Kampanya, çerçevesinde öğrencilere kırtasiye malzemeleri, oyuncak ve kıyafet desteği sürdürüyor.

Dernek gönüllüleri, ilçenin Üstüntaş köyünde bulunan, Üstüntaş anakolunda eğitim gören minikleri ziyaret ederek, kırtasiye desteğinde bulundu. Dernek gönüllüleri öğrencilerle oyun oynayarak, güzel bir zaman geçirirken, miniklere oyuncak ve elbisede dağıttı.

Dernek yetkilileri, gelecek dönemde de benzer yardım kampanyalarını sürdürmeyi ve çocukların eğitim hayatlarına destek olmaya devam edeceklerini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.