AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak Oldu

SİVEREK 08.02.2024 - 10:07, Güncelleme: 08.02.2024 - 10:15
 

AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Murat Bucak Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siverek Belediye Başkan adaylarını Ali Murat Bucak olarak açıkladı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayını 18 Ocak 2024 tarihinde açıklamasının ardından bugün de AK Parti ilçe başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siverek Belediye Başkan Adaylarını Ali Murat Bucak olarak açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Bucak isminin açıklamasının ardından salondakiler Bucak lehine sevgi gösterisinde bulunuldu. Bucak için gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğu gözlenen Erdoğan, "maşallah" dedi. Aday tanıtım toplantısına Siverek'ten yoğun katılım olduğu gözlenirken salonun yarısını Siverekliler doldurdu. Adayı tanıtım toplantısına Fatih Bucak, Ahmet Ersin Bucak, Serdal Bucak, Hakkı Bucak, Tamer Alhas, Murat Çelebi gibi Bucak ailesinin önde gelen isimleri de katıldı. Foto: Nedim Atila
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Siverek Belediye Başkan adaylarını Ali Murat Bucak olarak açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayını 18 Ocak 2024 tarihinde açıklamasının ardından bugün de AK Parti ilçe başkan Adaylarını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Siverek Belediye Başkan Adaylarını Ali Murat Bucak olarak açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Bucak isminin açıklamasının ardından salondakiler Bucak lehine sevgi gösterisinde bulunuldu. Bucak için gösterilen ilgiden dolayı memnun olduğu gözlenen Erdoğan, "maşallah" dedi.

Aday tanıtım toplantısına Siverek'ten yoğun katılım olduğu gözlenirken salonun yarısını Siverekliler doldurdu.

Adayı tanıtım toplantısına Fatih Bucak, Ahmet Ersin Bucak, Serdal Bucak, Hakkı Bucak, Tamer Alhas, Murat Çelebi gibi Bucak ailesinin önde gelen isimleri de katıldı.

Foto: Nedim Atila

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.