Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

DEM Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir adayı değişti

GÜNCEL 21.02.2024 - 11:36, Güncelleme: 21.02.2024 - 12:17
 

DEM Parti'nin Şanlıurfa Büyükşehir adayı değişti

DEM Parti'de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye eş başkan adayı olarak açıklanan Gülser Yıldırım da yasal engel nedeniyle aday olamadı. DEM Parti, Yıldırım yerine Gülşen Özer ismini aday gösterdi.
Siyasi partilerin aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etmesi için verilen süre dün 17.00'de sona erdi. Partiler, bu sürede belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarını YSK'ya teslim etti.   Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayı da yasal engele takıldı. DEM Parti, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi için Gülser Yıldırım ve Celalettin Erkmen'i eş başkan olarak açıklamıştı. Ancak Gülser Yıldırım'ın yasal engel nedeniyle aday olamadığı belirtildi. Parti, Yıldırım'ın aday olamaması nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye eş başkan adaylarının Celalettin Erkmen ve Gülşen Özer olduğunu duyurdu.
DEM Parti'de Şanlıurfa Büyükşehir Belediye eş başkan adayı olarak açıklanan Gülser Yıldırım da yasal engel nedeniyle aday olamadı. DEM Parti, Yıldırım yerine Gülşen Özer ismini aday gösterdi.

Siyasi partilerin aday listelerini Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) teslim etmesi için verilen süre dün 17.00'de sona erdi. Partiler, bu sürede belediye başkanı ve meclis üyesi adaylarını YSK'ya teslim etti.

 

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi'nin (DEM Parti) Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi eş başkan adayı da yasal engele takıldı. DEM Parti, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi için Gülser Yıldırım ve Celalettin Erkmen'i eş başkan olarak açıklamıştı. Ancak Gülser Yıldırım'ın yasal engel nedeniyle aday olamadığı belirtildi. Parti, Yıldırım'ın aday olamaması nedeniyle Şanlıurfa Büyükşehir Belediye eş başkan adaylarının Celalettin Erkmen ve Gülşen Özer olduğunu duyurdu.

Şanlıurfa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.