Taziyeye gitti, motorunda bıraktığı paraları çaldırdı

Ekleme Tarihi: 06.10.2023 - 11:26

Taziyeye gitti, motorunda bıraktığı paraları çaldırdı

ASA -Taziyeye gitti, motorunda bıraktığı paraları çaldırdı (Fotoğraflı-Görüntülü) Mevlüt Bayraktar ŞANLIURFA (İHA)- Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir vatandaş, taziyeye gittiği sırada, motorda bıraktığı paraları çalındı, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Siverek Hasan Çelebi Mahallesi, merkez taziye evinde bir tanıdığının taziyesine giden S.K. iddiaya göre 17 bin TL parasını motorun heybesinde unuttu. Parayı fark eden hırsızlar parayı alarak ortadan kayboldu o anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde motorun önünden geçen 2 kişi, motorun heybesinde ki paraları fark ediyor, bir müddet bekleyen ve kimsenin olmadığına kanı getiren hırsızlar, heybede ki paraları alarak bölgeden uzaklaşıyor. Motorunun heybesinde 17 bin TL para olduğunu ve hırsızların bunu çaldığını iddia eden S.K. hırsızlardan şikayetçi olduğunu ve emniyet güçlerinden mağduriyetinin giderilmesini istedi. Polis, görüntülerde eşkâlleri tespit ettiği hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.