Reklam kod içeriği yüklenmemiş.
 

Siverek’te yavru aslan görüldü iddiası

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yol kenarına bırakılan bir aslan yavrusu görüntüleri heyecan yarattı, yavru aslanı arama çalışmaları devam ediyor. Siverek-Şanlıurfa karayolu 5’inci kilometresi okul kampüsleri civarında, okul çıkışı sırasında öğrenciler yol kenarında yavru bir aslan buldu. Öğrenciler Görüntüleri çekerek yetkililere haber verdi, kısa sürede olay yerine giden yetkililer çevrede arama çalışmalarına başlarken, gençlerin iddiasına göre yavru aslan yol kenarında ki mera alanına kaçtı. Gece geç saatlere kadar arama çalışmalarında bir sonuç elde edilmezken, yavru aslanın kimler tarafından yol kenarına bırakıldığı bilinmiyor.
Ekleme Tarihi: 15.12.2023 - 10:22

Siverek’te yavru aslan görüldü iddiası

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yol kenarına bırakılan bir aslan yavrusu görüntüleri heyecan yarattı, yavru aslanı arama çalışmaları devam ediyor.

Siverek-Şanlıurfa karayolu 5’inci kilometresi okul kampüsleri civarında, okul çıkışı sırasında öğrenciler yol kenarında yavru bir aslan buldu. Öğrenciler Görüntüleri çekerek yetkililere haber verdi, kısa sürede olay yerine giden yetkililer çevrede arama çalışmalarına başlarken, gençlerin iddiasına göre yavru aslan yol kenarında ki mera alanına kaçtı.

Gece geç saatlere kadar arama çalışmalarında bir sonuç elde edilmezken, yavru aslanın kimler tarafından yol kenarına bırakıldığı bilinmiyor.

Albüme ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.