Siverek’te hırsızlar depremde hasar gören binaları mesken tuttu!

SİVEREK 22.07.2023 - 12:21, Güncelleme: 22.07.2023 - 12:21
 

Siverek’te hırsızlar depremde hasar gören binaları mesken tuttu!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde deprem nedeniyle hasarlı ve orta hasarlı olmaları nedeniyle boşaltılan binalarda hırsızlar cirit atıyor.
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Siverek’te bir çok binada hasar meydana geldi. Ev sahipleri güvenlikleri nedeniyle hasarlı binaları terk ederken, boş daireleri gözüne kestiren hırsızlar, dairelerde bulunan, değerli malzemeleri ve muslukları çalıyor. İlçenin Ayvanat Mahallesi 7. Sokakta boşaltılan bir binaya giren ve eşyaları çalan bir hırsız, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Hırsızın çaldığı malzemelerle rahat hareket etmesi ise dikkat çekti. Mahalleli bölgede emniyet ve bekçilerin daha fazla devriye gezmelerini ve bu gibi hırsızlıkların önüne geçmesini istedi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde deprem nedeniyle hasarlı ve orta hasarlı olmaları nedeniyle boşaltılan binalarda hırsızlar cirit atıyor.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Siverek’te bir çok binada hasar meydana geldi.

Ev sahipleri güvenlikleri nedeniyle hasarlı binaları terk ederken, boş daireleri gözüne kestiren hırsızlar, dairelerde bulunan, değerli malzemeleri ve muslukları çalıyor.

İlçenin Ayvanat Mahallesi 7. Sokakta boşaltılan bir binaya giren ve eşyaları çalan bir hırsız, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Hırsızın çaldığı malzemelerle rahat hareket etmesi ise dikkat çekti.

Mahalleli bölgede emniyet ve bekçilerin daha fazla devriye gezmelerini ve bu gibi hırsızlıkların önüne geçmesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.