İyi Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Çakmak oldu

SİVEREK 21.02.2024 - 10:08, Güncelleme: 21.02.2024 - 10:24
 

İyi Parti Siverek Belediye Başkan Adayı Mehmet Salih Çakmak oldu

İyi Parti Siverek Belediye Başkan Adayını açıkladı
31 Mart Yerel seçimlerine doğru partilerin Belediye Başkan Adayları netleşti. Şimdiye Kadar Şanlıurfa ve ilçelerinde aday göstermeyen İyi Parti, listelerin verildiği son günde bir çıkış yaparak Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde adaylarını açıkladı. İyi Parti Siverek ilçesinde, İl Başkan Yardımcısı ve iş insanı Mehmet Salih Çakmak’ı aday gösterdi. Çakmak yayınladığı bir mesajda, adaylığını açıklarken, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu üyelerinden Emin Yetim ve İl Başkanı Ali Arusoğlu’na teşekkür etti. Çakmak mesajın da;  "Değerli Siverekli hemşerilerim, içinizden biri olarak Siverek Belediye Başkanlığı yarışına İyi Parti Siverek Adayı olarak Allah’ın izniyle bende varım. 31 Mart Demokrasi şöleninde sizlerin desteği ve dualarını bekliyorum. Sayın Meral Akşener, Siyasi hayatımda sizin gibi güçlü ve etkili bir liderin önderliğinde olmak benim için büyük bir onur. Sizin liderliğiniz altında çalışmak, ülkemiz için gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz değişim ve gelişim yolunda bana büyük bir ilham veriyor. Aynı zamanda, Genel İdare Kurulu üyelerinden Sayın Emin Yetim ve İl Başkanımız Sayın Ali Arusoğlu gibi değerli isimlerle birlikte çalışmak da benim için bir ayrıcalık. Onların tecrübelerinden ve desteğinden güç alarak, siyasi hedeflerimize ulaşmak için daha da kararlı bir şekilde ilerliyorum. Sizin liderliğiniz altında, ülkemizin daha adil, daha güçlü ve daha refah bir geleceğe doğru ilerlemesi için birlikte çalışmaktan şeref duyuyorum. Bu doğrultuda bana layık gördüğünüz Siverek İyi Parti Belediye Başkan Adaylığı için de çok teşekkür ediyorum. Katkılarınız ve yol göstericiliğiniz için en içten teşekkürlerimi sunarım. Saygılarımla, Mehmet Salih Çakmak İyi Parti Siverek Belediye Başkan Adayı  
İyi Parti Siverek Belediye Başkan Adayını açıkladı

31 Mart Yerel seçimlerine doğru partilerin Belediye Başkan Adayları netleşti. Şimdiye Kadar Şanlıurfa ve ilçelerinde aday göstermeyen İyi Parti, listelerin verildiği son günde bir çıkış yaparak Şanlıurfa merkez ve ilçelerinde adaylarını açıkladı.

İyi Parti Siverek ilçesinde, İl Başkan Yardımcısı ve iş insanı Mehmet Salih Çakmak’ı aday gösterdi.

Çakmak yayınladığı bir mesajda, adaylığını açıklarken, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Genel İdare Kurulu üyelerinden Emin Yetim ve İl Başkanı Ali Arusoğlu’na teşekkür etti.

Çakmak mesajın da;  "Değerli Siverekli hemşerilerim, içinizden biri olarak Siverek Belediye Başkanlığı yarışına İyi Parti Siverek Adayı olarak Allah’ın izniyle bende varım. 31 Mart Demokrasi şöleninde sizlerin desteği ve dualarını bekliyorum.

Sayın Meral Akşener, Siyasi hayatımda sizin gibi güçlü ve etkili bir liderin önderliğinde olmak benim için büyük bir onur. Sizin liderliğiniz altında çalışmak, ülkemiz için gerçekleştirmeyi hedeflediğimiz değişim ve gelişim yolunda bana büyük bir ilham veriyor.

Aynı zamanda, Genel İdare Kurulu üyelerinden Sayın Emin Yetim ve İl Başkanımız Sayın Ali Arusoğlu gibi değerli isimlerle birlikte çalışmak da benim için bir ayrıcalık. Onların tecrübelerinden ve desteğinden güç alarak, siyasi hedeflerimize ulaşmak için daha da kararlı bir şekilde ilerliyorum.

Sizin liderliğiniz altında, ülkemizin daha adil, daha güçlü ve daha refah bir geleceğe doğru ilerlemesi için birlikte çalışmaktan şeref duyuyorum. Bu doğrultuda bana layık gördüğünüz Siverek İyi Parti Belediye Başkan Adaylığı için de çok teşekkür ediyorum. Katkılarınız ve yol göstericiliğiniz için en içten teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla,

Mehmet Salih Çakmak İyi Parti Siverek Belediye Başkan Adayı

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.