Bucak, Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını sürdürüyor

SİVEREK 26.04.2023 - 18:41, Güncelleme: 26.04.2023 - 23:34
 

Bucak, Şanlıurfa'da seçim çalışmalarını sürdürüyor

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
14 Mayıs’ta yapılan olacak genel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’da bir takım temaslarda bulundu. Çeşitli meslek grupları bir araya gelen Bucak, seçimde destek istedi. Seçim çalışmaları kapsamında genç aday Mustafa Hakkı Bucak’ın yoğun ilgi gördüğü Şanlıurfa’da çalışmaları gece saatlerine kadar sürdü. Meslek gruplarının yanı sıra vatandaşlar ile de bir araya geldi. Bucak; “ Bağımsız aday olarak girdiğimiz bu yolda son güne kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz, vatandaşlarımızdan ve Sivil Toplum kuruluşlarında olumlu ve güzel tepkiler alıyoruz Memleketimiz için durmadan yılmadan azimle çalışacağız” dedi. Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 14 Mayıs’ta yapılan olacak genel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’da bir takım temaslarda bulundu. Çeşitli meslek grupları bir araya gelen Bucak, seçimde destek istedi. Seçim çalışmaları kapsamında genç aday Mustafa Hakkı Bucak’ın yoğun ilgi gördüğü Şanlıurfa’da çalışmaları gece saatlerine kadar sürdü. Meslek gruplarının yanı sıra vatandaşlar ile de bir araya geldi. Bucak; “ Bağımsız aday olarak girdiğimiz bu yolda son güne kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz, vatandaşlarımızdan ve Sivil Toplum kuruluşlarında olumlu ve güzel tepkiler alıyoruz Memleketimiz için durmadan yılmadan azimle çalışacağız” dedi.
Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

14 Mayıs’ta yapılan olacak genel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’da bir takım temaslarda bulundu.

Çeşitli meslek grupları bir araya gelen Bucak, seçimde destek istedi. Seçim çalışmaları kapsamında genç aday Mustafa Hakkı Bucak’ın yoğun ilgi gördüğü Şanlıurfa’da çalışmaları gece saatlerine kadar sürdü.

Meslek gruplarının yanı sıra vatandaşlar ile de bir araya geldi. Bucak; “ Bağımsız aday olarak girdiğimiz bu yolda son güne kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz, vatandaşlarımızdan ve Sivil Toplum kuruluşlarında olumlu ve güzel tepkiler alıyoruz Memleketimiz için durmadan yılmadan azimle çalışacağız” dedi.

Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 14 Mayıs’ta yapılan olacak genel seçimlere sayılı günler kala çalışmalarına ara vermeden devam eden Şanlıurfa bağımsız milletvekili adayı Mustafa Hakkı Bucak seçim çalışmaları kapsamında Şanlıurfa’da bir takım temaslarda bulundu. Çeşitli meslek grupları bir araya gelen Bucak, seçimde destek istedi.

Seçim çalışmaları kapsamında genç aday Mustafa Hakkı Bucak’ın yoğun ilgi gördüğü Şanlıurfa’da çalışmaları gece saatlerine kadar sürdü. Meslek gruplarının yanı sıra vatandaşlar ile de bir araya geldi.

Bucak; “ Bağımsız aday olarak girdiğimiz bu yolda son güne kadar çalışmalarımızı sürdüreceğiz, vatandaşlarımızdan ve Sivil Toplum kuruluşlarında olumlu ve güzel tepkiler alıyoruz Memleketimiz için durmadan yılmadan azimle çalışacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.