Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Silahlı saldırıda baba ve oğlu hayatını kaybetti

GÜNCEL 28.10.2022 - 20:02, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Silahlı saldırıda baba ve oğlu hayatını kaybetti

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
Silahlı saldırı Birecik ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından 3 kişiye silahla ateş açıldı. Mermilerin isabet ettiği baba ve oğlu hayatını kaybederken, bir kişide ağır yaralandı.Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, baba ve oğlunun cansız bedenleri otopsi için Adli Morga kaldırıldı. Bölgede incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yaşanan silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Silahlı saldırı Birecik ilçesine bağlı Çiftlik Mahallesi'nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından 3 kişiye silahla ateş açıldı. Mermilerin isabet ettiği baba ve oğlu hayatını kaybederken, bir kişide ağır yaralandı.Yaralı, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, baba ve oğlunun cansız bedenleri otopsi için Adli Morga kaldırıldı.

Bölgede incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.