Siverek’te öğretmenler edebiyat kulübü kurdu

SİVEREK 26.10.2022 - 20:07, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te öğretmenler edebiyat kulübü kurdu

Siverek'te öğretmenlerden oluşan Siverek Sinema Edebiyat Kulübü üyeleri belli aralıklarla toplanıp kendi belirledikleri bir filmin ve bir kitabın analizlerini yapıyorlar.
Ayda bir yazar davet edip herhangi bir kitabını kulüp  üyeleri okuyarak söyleşi düzenliyorlar.  Aylık olarak bir tiyatro oyunu belirleyip izliyorlar ve tiyatro oyunu hakkında analizlerde bulunuyorlar. Kültür, sanat kulübü fikrinin mimarları Ali Rüzgar Ünüs ve Mehmet Ali Güldalı Siverekte böyle bir kulüp kurmaları sevindirici. Kulüp Kordinatörü Ali Rüzgar Ünüs kulüp hakkında şunları söyledi. Bir öğretmenin bilişsel ve duyuşsal beslenme kaynağı kültür, sanat ve edebiyat. Biz de bu besinleri ve enerjiyi arkadaşlarımızla paylaşarak kulübü kurduk. İki aylık kısa bir süreye 6 kitap 5 film, 1 tiyatro ve 1 söyleşi sığdırdık. Kültür, sanat ve edebiyata doyduk mu? Hayır, daha okuyacağımız çok kitap, izleyeceğimiz çok film,tiyatro ve tanışacağımız çok yazar var. Bir insana enerji veren yediğimiz besinlerden daha çok zihnimize verdiğimiz besinlerdir. Biz de bu besinlerin okumak, izlemek, paylaşmak ve analiz etmek olduğunu düşünüyor ve bu besinleri tüketiyoruz. Siverek Sinema Edebiyat Kulübü okuyan, izleyen, yorumlayan ve her bir arkadaşımızın vermiş olduğu sinerji ile bizim için ve Siverek için kültür, sanat ve edebiyat adına sevindirici ve gurur vericidir. Ben ve Yazar öğretmen Mehmet Ali Güldalı hocam bunu geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız.
Siverek'te öğretmenlerden oluşan Siverek Sinema Edebiyat Kulübü üyeleri belli aralıklarla toplanıp kendi belirledikleri bir filmin ve bir kitabın analizlerini yapıyorlar.


Ayda bir yazar davet edip herhangi bir kitabını kulüp  üyeleri okuyarak söyleşi düzenliyorlar. 
Aylık olarak bir tiyatro oyunu belirleyip izliyorlar ve tiyatro oyunu hakkında analizlerde bulunuyorlar.

Kültür, sanat kulübü fikrinin mimarları Ali Rüzgar Ünüs ve Mehmet Ali Güldalı Siverekte böyle bir kulüp kurmaları sevindirici.
Kulüp Kordinatörü Ali Rüzgar Ünüs kulüp hakkında şunları söyledi.
Bir öğretmenin bilişsel ve duyuşsal beslenme kaynağı kültür, sanat ve edebiyat. Biz de bu besinleri ve enerjiyi arkadaşlarımızla paylaşarak kulübü kurduk. İki aylık kısa bir süreye 6 kitap 5 film, 1 tiyatro ve 1 söyleşi sığdırdık. Kültür, sanat ve edebiyata doyduk mu? Hayır, daha okuyacağımız çok kitap, izleyeceğimiz çok film,tiyatro ve tanışacağımız çok yazar var.

Bir insana enerji veren yediğimiz besinlerden daha çok zihnimize verdiğimiz besinlerdir. Biz de bu besinlerin okumak, izlemek, paylaşmak ve analiz etmek olduğunu düşünüyor ve bu besinleri tüketiyoruz.
Siverek Sinema Edebiyat Kulübü okuyan, izleyen, yorumlayan ve her bir arkadaşımızın vermiş olduğu sinerji ile bizim için ve Siverek için kültür, sanat ve edebiyat adına sevindirici ve gurur vericidir.
Ben ve Yazar öğretmen Mehmet Ali Güldalı hocam bunu geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.