Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

İl Emniyeti Müdürlüğünden zehir tacirlerine operasyon

GÜNCEL 18.10.2022 - 10:56, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

İl Emniyeti Müdürlüğünden zehir tacirlerine operasyon

İl Emniyet müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadelesine devam ediyor.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla etkin mücadele kapsamında İl Merkezi ve İlçelerde yapılan operasyonlarda, 31 kişiye uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak suçundan, 19 kişiye de uyuşturucu madde imal etmek ve ticaretini yapmak suçlarından işlem yapıldı. Bu suçları işlediği tespit edilen 4 firarinin yakalanması içinde çalışmalar devam ediyor. Yapılan operasyonda 99,05 Gram Skunk, 653,54 Gram Esrar, 9,4 Gram Eroin, 125,98 Gram Metamfetamin, 29 Adet Captagon, 64 Adet Ecstasy, 1 Adet Hassas Terazi ele geçirildi. Haber Siverek   
İl Emniyet müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadelesine devam ediyor.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı Koordinesinde Uyuşturucu Madde Kullanımı ve Satışıyla etkin mücadele kapsamında İl Merkezi ve İlçelerde yapılan operasyonlarda, 31 kişiye uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak suçundan, 19 kişiye de uyuşturucu madde imal etmek ve ticaretini yapmak suçlarından işlem yapıldı. Bu suçları işlediği tespit edilen 4 firarinin yakalanması içinde çalışmalar devam ediyor.

Yapılan operasyonda 99,05 Gram Skunk, 653,54 Gram Esrar, 9,4 Gram Eroin, 125,98 Gram Metamfetamin, 29 Adet Captagon, 64 Adet Ecstasy, 1 Adet Hassas Terazi ele geçirildi.

Haber Siverek 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.