Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Masa ve sandalyenin devi çok yakında Siverek’te

GÜNCEL 07.08.2022 - 15:40, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Masa ve sandalyenin devi çok yakında Siverek’te

Kayserinden Şanlıurfa’ya Şanlıurfa’dan Siverek’e
Türkiye’nin masa ve sandalye markası Vilinze, her geçen gün yeni açtığı yeni şubeleriyle halka hizmete devam ediyor. Masa ve sandalye devi Vilinze, önce Şanlıurfa Merkez, daha sonra City AVM’den sonra 3’üncü şubesini Siverek’te açıyor. Çok yakında Siverek’te açılacak mağaza ile Sivereklilere hizmet vermeye başlayacaklarını belirten Şanlıurfa Vilinze Şube Başkanı Yusuf Karakeçeli,”  Siverek ilçesinin kıymetli sakinlerine daha kaliteli daha güvenilir ve garantili ürünlerimizin olacağı 400 m2 alan üzerine kurulu mağazamız,  Ağustos ayı içerisinde değerli Siverek halkının hizmetinde girecektir. Biz Vilinze ailesi olarak Siverek halkına yapacağımız hizmetin sevincini yaşıyoruz. Türkiye’nin dev markası olan Vilinze masa sandalye ürünlerimiz,  hotel, kafe,  restoran, bahçe ve balkon gibi birçok alanda konforlu ve rahat şekilde kullanılabilir. Ürünlerimiz Siverek’te hatrı sayılır birçok aile tarafından daha önce de kullanılıyordu. Yoğun istek üzerine 300 Bin nüfusa yakın Siverek’te de mağazamızı açmaya karar verdik” dedi
Kayserinden Şanlıurfa’ya Şanlıurfa’dan Siverek’e

Türkiye’nin masa ve sandalye markası Vilinze, her geçen gün yeni açtığı yeni şubeleriyle halka hizmete devam ediyor. Masa ve sandalye devi Vilinze, önce Şanlıurfa Merkez, daha sonra City AVM’den sonra 3’üncü şubesini Siverek’te açıyor.

Çok yakında Siverek’te açılacak mağaza ile Sivereklilere hizmet vermeye başlayacaklarını belirten Şanlıurfa Vilinze Şube Başkanı Yusuf Karakeçeli,”  Siverek ilçesinin kıymetli sakinlerine daha kaliteli daha güvenilir ve garantili ürünlerimizin olacağı 400 m2 alan üzerine kurulu mağazamız,  Ağustos ayı içerisinde değerli Siverek halkının hizmetinde girecektir. Biz Vilinze ailesi olarak Siverek halkına yapacağımız hizmetin sevincini yaşıyoruz.

Türkiye’nin dev markası olan Vilinze masa sandalye ürünlerimiz,  hotel, kafe,  restoran, bahçe ve balkon gibi birçok alanda konforlu ve rahat şekilde kullanılabilir. Ürünlerimiz Siverek’te hatrı sayılır birçok aile tarafından daha önce de kullanılıyordu. Yoğun istek üzerine 300 Bin nüfusa yakın Siverek’te de mağazamızı açmaya karar verdik” dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.