Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek’te 2 grup arasında kavga: 3yaralı

SİVEREK 22.04.2022 - 20:27, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te 2 grup arasında kavga: 3yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında öğrenilemeyen bir nedenle kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ   Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında  öğrenilemeyen bir nedenle kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı. Olay akşam saatlerinde ilçenin Hayriye Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Mehmet Uzun Caddesi üzerinde Hayriye Mahallesi Muhtarı E. K. ile bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Meydana gelen kavgada Aziz D (30) Ferhat G (16) ve Ferhat K.vücutlarının değişik yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandı. Kavga bir kişinin pompalı silahla karşı gruba ateş açması korkula anlara neden olurken, o anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. Kavga polis ekiplerinin olaya müdahelesiyle son bulurken, yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında öğrenilemeyen bir nedenle kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

 

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında  öğrenilemeyen bir nedenle kavga çıktı. Silahların kullanıldığı kavgada 3 kişi yaralandı.

Olay akşam saatlerinde ilçenin Hayriye Mahallesi’nde meydana geldi.

Alınan bilgilere göre Mehmet Uzun Caddesi üzerinde Hayriye Mahallesi Muhtarı E. K. ile bir grup arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede taş, sopa ve silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Meydana gelen kavgada Aziz D (30) Ferhat G (16) ve Ferhat K.vücutlarının değişik yerlerinden aldıkları darbelerle yaralandı. Kavga bir kişinin pompalı silahla karşı gruba ateş açması korkula anlara neden olurken, o anlar vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kavga polis ekiplerinin olaya müdahelesiyle son bulurken, yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.