Siverek'teki korkunç kazada, 2 küçük kız kardeş ağır yaralandı

SİVEREK 24.03.2022 - 17:42, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'teki korkunç kazada, 2 küçük kız kardeş ağır yaralandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan 7 ve 5 yaşındaki kardeşlere otomobil çarptı, küçük çocukların durumları ağır.
KAZANIN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Kaza İlçenin Mevlana Celaleddin Rumi Bulvarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre 7 yaşındaki H.Kaya ile 5 yaşında ki H. Kaya yolun karşı tarafında geçmeye çalışırken, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, her 2 çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük çocuklar yerde metrelerde sürüklendi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocuklar, doktorların ilk müdahalesi sonrası, durumlarının ağır olması nedeniyle Şanlıurfa’ya sevk edildi. O yolda sık sık kazalar yaşanıyor. Okullar bölgesi olan ve sık sık ölümlerinde yaşandığı kazaların olduğu yolda, vatandaşlar tepki göstererek, yetkililerin bir an önce bu kazalara çözüm bulmalarını istedi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yolun karşı tarafına geçmeye çalışan 7 ve 5 yaşındaki kardeşlere otomobil çarptı, küçük çocukların durumları ağır.

KAZANIN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Kaza İlçenin Mevlana Celaleddin Rumi Bulvarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre 7 yaşındaki H.Kaya ile 5 yaşında ki H. Kaya yolun karşı tarafında geçmeye çalışırken, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen bir otomobil, her 2 çocuğa çarptı. Çarpmanın etkisiyle küçük çocuklar yerde metrelerde sürüklendi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan küçük çocuklar, doktorların ilk müdahalesi sonrası, durumlarının ağır olması nedeniyle Şanlıurfa’ya sevk edildi.


O yolda sık sık kazalar yaşanıyor.


Okullar bölgesi olan ve sık sık ölümlerinde yaşandığı kazaların olduğu yolda, vatandaşlar tepki göstererek, yetkililerin bir an önce bu kazalara çözüm bulmalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.