Önce istifa etti, Sonra geri döndü

SİVEREK 18.03.2022 - 15:25, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Önce istifa etti, Sonra geri döndü

Daha önce CHP Siverek İlçe Başkanlık görevinden istifa ettiğini duyuran İbrahim Sümbül, görevinin başında olduğunu belirtti.
ibrahim Sümbül sosyal medya hesabından paylaştığı yazılı açıklamada," Sağlık sorunlarım yer yer karşıma çıksa da tedavimi erteleyerek büyük bir dayanışma ile yürüttüğümüz çalışmalarla, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu güzel ilçemizde karşılamanın ve ağırlamanın onur ve gurunu yaşadık. Daha güçlü çalışma ve mücadele için tedavimi tamamlamak amacıyla ve yokluğum sırasında partimdeki işlerin aksamaması için istifamı sundum. İstediğim bu izinde beni hiç bir şekilde yanlız bırakmayan ve her daim yanımda olan sayın ilçe başkanımız ..., Genel kurul üyelerimize ve Siverek ilçe teşkilatı çalışma arkadaşlarıma sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunarım. Görevimin başında, bilincinde ve hizmetinde olduğumu arz ederim. Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur." CHP Siverek İlçe Başkanı ve Vekili İbrahim Sümbül.
Daha önce CHP Siverek İlçe Başkanlık görevinden istifa ettiğini duyuran İbrahim Sümbül, görevinin başında olduğunu belirtti.

ibrahim Sümbül sosyal medya hesabından paylaştığı yazılı açıklamada," Sağlık sorunlarım yer yer karşıma çıksa da tedavimi erteleyerek büyük bir dayanışma ile yürüttüğümüz çalışmalarla, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu güzel ilçemizde karşılamanın ve ağırlamanın onur ve gurunu yaşadık.
Daha güçlü çalışma ve mücadele için tedavimi tamamlamak amacıyla ve yokluğum sırasında partimdeki işlerin aksamaması için istifamı sundum.
İstediğim bu izinde beni hiç bir şekilde yanlız bırakmayan ve her daim yanımda olan sayın ilçe başkanımız ..., Genel kurul üyelerimize ve Siverek ilçe teşkilatı çalışma arkadaşlarıma sonsuz saygı ve teşekkürlerimi sunarım.
Görevimin başında, bilincinde ve hizmetinde olduğumu arz ederim.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur."

CHP Siverek İlçe Başkanı ve Vekili İbrahim Sümbül.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.