Siverek'te bir erkek arabada başından vurulmuş halde bulundu

SİVEREK 10.03.2022 - 13:33, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te bir erkek arabada başından vurulmuş halde bulundu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir 43 yaşında bir erkek, arabada silahla vurulmuş halde bulundu.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir 43 yaşında bir erkek, arabada silahla vurulmuş halde bulundu. Olay ilçenin Ayvanat Mahallesi yeni açılan sanayi yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde yoldan geçen sürücülerin, park halinde ki araçta bir kişinin cansız halde olduğunu fark etmeleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, başından vurulmuş halde olan 43 yaşında ki Hacı B’nin hayatını kaybettiği belirlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı olay yeri incelemesi sonrası Hacı B’nın bedeni Siverek Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayı duyan ölenin yakınları, hastaneye akın ederken, polis ve jandarma Hastane çevresinde geniş güvenlik önlemeleri aldı. Hacı B’nin naaşı otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu tespit edilecek. Görgü tanıklarının ifadelerine göre, arabada ve çevrede birden çok boş kovanın olduğu ve Hacı B’ye birden fazla merminin arkadan isabet ettiği öğrenildi.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir 43 yaşında bir erkek, arabada silahla vurulmuş halde bulundu.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir 43 yaşında bir erkek, arabada silahla vurulmuş halde bulundu.

Olay ilçenin Ayvanat Mahallesi yeni açılan sanayi yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, sabah saatlerinde yoldan geçen sürücülerin, park halinde ki araçta bir kişinin cansız halde olduğunu fark etmeleri üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, başından vurulmuş halde olan 43 yaşında ki Hacı B’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet Başsavcılığı olay yeri incelemesi sonrası Hacı B’nın bedeni Siverek Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Olayı duyan ölenin yakınları, hastaneye akın ederken, polis ve jandarma Hastane çevresinde geniş güvenlik önlemeleri aldı.

Hacı B’nin naaşı otopsi için Şanlıurfa Adli Tıp Kurumuna sevk edilirken, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu tespit edilecek.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, arabada ve çevrede birden çok boş kovanın olduğu ve Hacı B’ye birden fazla merminin arkadan isabet ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.