Siverek’te silahlı kavga 2 öl, 1 ağır yaralı

SİVEREK 28.01.2022 - 18:55, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek’te silahlı kavga 2 öl, 1 ağır yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.
HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ... Olay akşam saatlerinde yeni adliye sarayı yakınlarında oldu. Alınan bilgilere göre daha önce husumetli olan 2 grup arasında tartışma başladı, tartışma kısa sürede silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada S.G. olay yerinde,  R.T. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olayda K. T. ağır yaralandı. İhbar üzerinde olay yerine çok sayıda polis ve 112 acil ekipleri sevk edildi. Polis yeni bir olayın olmaması için, bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, yaralı K.T. Ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2 grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi ağır yaralandı.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ...

Olay akşam saatlerinde yeni adliye sarayı yakınlarında oldu. Alınan bilgilere göre daha önce husumetli olan 2 grup arasında tartışma başladı, tartışma kısa sürede silahların kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada S.G. olay yerinde,  R.T. ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, olayda K. T. ağır yaralandı.

İhbar üzerinde olay yerine çok sayıda polis ve 112 acil ekipleri sevk edildi. Polis yeni bir olayın olmaması için, bölgede geniş güvenlik önlemleri alırken, yaralı K.T. Ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.