Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

19 yaşındaki gençten haber alınamıyor!

SİVEREK 07.06.2021 - 23:17, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

19 yaşındaki gençten haber alınamıyor!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akşam saatlerinde çantasını ve telefonunu cadde bırakan 19 yaşındaki gençten haber alınamıyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akşam saatlerinde çantasını ve telefonunu caddeye bırakan 19 yaşındaki gençten haber alınamıyor. Edinilen bilgiye göre, babasına ait lokantada çalışırken eve gitmek istediğini söyleyen Haşim Olgun, iş yerinden ayrıldı. Bir süre sonra baba Aziz Olgun’a ulaşan polis, Haşim Olgun’un çantası, telefonu ve parasının Bahçelievler Mahallesi’nde bulunduğunu söyledi. Mobese kameraları ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Haşim Olgun’un bir süre Mehmetçik İlkokulu çevresinde oturduğunu belirledi. Görüntüleri incelemeye devam eden polis, Olgun’un daha sonra yanındaki malzemeleri bırakarak Diyarbakır yönüne gittiğini tespit etti. Baba Aziz Olgun, oğlunun bulunması için polisten yardım isterken ekiplerin incelemesi sürüyor.
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akşam saatlerinde çantasını ve telefonunu cadde bırakan 19 yaşındaki gençten haber alınamıyor.

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde akşam saatlerinde çantasını ve telefonunu caddeye bırakan 19 yaşındaki gençten haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, babasına ait lokantada çalışırken eve gitmek istediğini söyleyen Haşim Olgun, iş yerinden ayrıldı.

Bir süre sonra baba Aziz Olgun’a ulaşan polis, Haşim Olgun’un çantası, telefonu ve parasının Bahçelievler Mahallesi’nde bulunduğunu söyledi.

Mobese kameraları ve çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Haşim Olgun’un bir süre Mehmetçik İlkokulu çevresinde oturduğunu belirledi.

Görüntüleri incelemeye devam eden polis, Olgun’un daha sonra yanındaki malzemeleri bırakarak Diyarbakır yönüne gittiğini tespit etti.

Baba Aziz Olgun, oğlunun bulunması için polisten yardım isterken ekiplerin incelemesi sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.