4 kişinin öldüğü olayla ilgili 4 zanlı adliyeye çıkarıldı

24.05.2021 - 15:25, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

4 kişinin öldüğü olayla ilgili 4 zanlı adliyeye çıkarıldı

Siverek'te ki olayla ilgili 4 kişi adliyeye çıkarıldı
Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Taşlı kırsal mahallesinde akrabalar arasında ev yapma yüzünden çıkan kavgada biri anne karnındaki bebek olmak üzere 4 kişinin ölümüne, 6 kişinin de yaralanmasına neden olan 4 zanlı, İl ve İlçe Jandarma komutanlıklarına bağlı ekiplerin yaptığı istihbarat çalışmalarının ardından yakalandı.     Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Halil, Bedir, Mehmet ve Ali D, ilçe jandarmadaki ifadelerinin tamamlanmasından sonra geniş güvenlik önlemleri altında zırhlı araçla Siverek Devlet Hastanesine getirildi. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.
Siverek'te ki olayla ilgili 4 kişi adliyeye çıkarıldı

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Taşlı kırsal mahallesinde akrabalar arasında ev yapma yüzünden çıkan kavgada biri anne karnındaki bebek olmak üzere 4 kişinin ölümüne, 6 kişinin de yaralanmasına neden olan 4 zanlı, İl ve İlçe Jandarma komutanlıklarına bağlı ekiplerin yaptığı istihbarat çalışmalarının ardından yakalandı.  
  Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınan Halil, Bedir, Mehmet ve Ali D, ilçe jandarmadaki ifadelerinin tamamlanmasından sonra geniş güvenlik önlemleri altında zırhlı araçla Siverek Devlet Hastanesine getirildi. Şüpheliler sağlık kontrolünün ardından adliyeye çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.