Reklam kod içeriği yüklenmemiş.

Siverek'te 2 Bina Karantinaya Alındı

SİVEREK 22.05.2020 - 01:54, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

Siverek'te 2 Bina Karantinaya Alındı

Siverek İlçesinde 2 bina daha karantinaya alındı
Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada Siverek ilçesi, Yenişehir Mahallesinde 2 bina daha karantinaya alındığı bildirilidi. Valilikten yapılan açıkla şöyle: Siverek İlçesi Yenişehir Mahallesi Yenişehir 55. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına,  -Siverek İlçesi Yenişehir Mahallesi Yenişehir 46. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına, karar verilmişti denildi. 
Siverek İlçesinde 2 bina daha karantinaya alındı

Şanlıurfa Valiliği tarafından yapılan açıklamada Siverek ilçesi, Yenişehir Mahallesinde 2 bina daha karantinaya alındığı bildirilidi.

Valilikten yapılan açıkla şöyle: Siverek İlçesi Yenişehir Mahallesi Yenişehir 55. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına, 
-Siverek İlçesi Yenişehir Mahallesi Yenişehir 46. Sokakta ikamet eden bir kişide COVID-19 pozitif çıkması nedeniyle ilgili binada son COVID-19 pozitif hastanın evden ayrılışından 14 gün sonrasına kadar karantina tedbiri uygulanmasına, karar verilmişti denildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.