50 Gün Sonra İlk Kez Dışarı Çıktılar

10.05.2020 - 21:55, Güncelleme: 05.12.2022 - 08:59
 

50 Gün Sonra İlk Kez Dışarı Çıktılar

Haber: mevlüt Bayraktar-Dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisinde sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş üstü vatandaşlar 50 gün aradan sonra ilk kez dışarı çıktı.
Dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisinde sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş üstü vatandaşlar 50 gün aradan sonra ilk kez dışarı çıktı. Dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisinde sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş üstü vatandaşlar 50 gün aradan sonra ilk kez dışarı çıktı. Vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına uyarak parklarda yürüdü, bazıları ise uzun zamandır görmediği arkadaşlarıyla hasret giderdi. Dışarı çıkar çıkmaz ağaçlarının bakımını yaptı 85 yaşında ki Muhammed Kiraz, sokağa çıkma yasağı kalkması sonrasında ilk işi evinin önünde diktiği ağaçların bakımını yapmak oldu. Eline küreği alan yaşlı adam, ağaçların köklerinde büyüyen otları temizledikten sonra, ağaçların köklerini budadı. Sosyal mesafeli sohbet Yenişehir mahallesinde boş bir alanda toplanan 65 yaş ve üstü yaşlılar sosyal mesafe kurallarına uyarak, sohbet etti.  70 yaşında ki Mehmet Mırak,' Allah'tan bu bela gelmiş, bizde devletimizin kurallarına uyarak sokağa çıkmıyoruz, bugünde sokağa çıkma izni çıktı. Arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin" dedi
Haber: mevlüt Bayraktar-Dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisinde sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş üstü vatandaşlar 50 gün aradan sonra ilk kez dışarı çıktı.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisinde sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş üstü vatandaşlar 50 gün aradan sonra ilk kez dışarı çıktı.

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs pandemisinde sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş üstü vatandaşlar 50 gün aradan sonra ilk kez dışarı çıktı. Vatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına uyarak parklarda yürüdü, bazıları ise uzun zamandır görmediği arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Dışarı çıkar çıkmaz ağaçlarının bakımını yaptı

85 yaşında ki Muhammed Kiraz, sokağa çıkma yasağı kalkması sonrasında ilk işi evinin önünde diktiği ağaçların bakımını yapmak oldu. Eline küreği alan yaşlı adam, ağaçların köklerinde büyüyen otları temizledikten sonra, ağaçların köklerini budadı.

Sosyal mesafeli sohbet

Yenişehir mahallesinde boş bir alanda toplanan 65 yaş ve üstü yaşlılar sosyal mesafe kurallarına uyarak, sohbet etti. 

70 yaşında ki Mehmet Mırak,' Allah'tan bu bela gelmiş, bizde devletimizin kurallarına uyarak sokağa çıkmıyoruz, bugünde sokağa çıkma izni çıktı. Arkadaşlarımızla sohbet ediyoruz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin" dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve habersiverek.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.